2777
2789
عنوان

کنکور ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 39 پست
یعنی بخدا نره دیونه اس ببخشیدا  بخاطر خودش میگم شاید امسال دور جون مریض شد اتفاق بدی افتاد اون ...

مشاور خودش هم همین رو میگه.... اگه بره از امسال میتونه کار مشاوره رو هم شروع کنه

زندگی فقط صد سال اولش سخته.....
مشاور خودش هم همین رو میگه.... اگه بره از امسال میتونه کار مشاوره رو هم شروع کنه

وای خدای من اصلا دارم شاخ در میارم یعنی چی؟! اصلا حتی نباید شک کنه!!

یا همه تون دکترین براش عادیه یا نمیدونم واقعا 

😐😐😐راه دور😐😐😐😐😐

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من اصلا دارم شاخ در میارم یعنی چی؟! اصلا حتی نباید شک کنه!! یا همه تون دکترین براش عادیه ی ...

تورو خدا ب من بگو ک خواهرت چکار کرد بعدا 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
وای خدای من اصلا دارم شاخ در میارم یعنی چی؟! اصلا حتی نباید شک کنه!! یا همه تون دکترین براش عادیه ی ...

بابا دختره هاااااااااااااااا....دکتر نداریم اصلا تو نزدیکان..... پزشکی بدرک،یع موقغ میترسم خراب بشه..... آبرومون  بره..... خودش هم میگه سختشه....آخه اصلا اهل آشپزی و کار اینا نیست

بابا دختره هاااااااااااااااا....دکتر نداریم اصلا تو نزدیکان..... پزشکی بدرک،یع موقغ میترسم خراب بشه. ...

خراب چی بشه؟!

اشپزی بلد نیست! نره پزشکی؟! تو رو خدا بزارین بره با احساساتش بازی نکنین

بابا دختره هاااااااااااااااا....دکتر نداریم اصلا تو نزدیکان..... پزشکی بدرک،یع موقغ میترسم خراب بشه. ...

وا... يعنى انقد نسبت به خواهرتون بى اعتمادين كه ميگيد بره راه دور خراب ميشه؟!

عجب چيزايى آدم ميشنوه اينجا 😑

وا... يعنى انقد نسبت به خواهرتون بى اعتمادين كه ميگيد بره راه دور خراب ميشه؟! عجب چيزايى آدم ميشنوه ...

خب تا حالا امتحانش نکردیم نمیدونیم چقدر جنبه داره... البته تا حالا هیچ کار خطایی نکرده و سرش توی لاک خودشه 

خواهر من که رتبش به پزشکی میخوره ولی راه دور باید بره. مونده بمونه یا نه...۱۷۰۰ شده  منطقه ذو

فکر کنم با این رتبه پزشکی نیشابور راحت قبول بشه

ز دست که آید که دستم بگیرد؟مرا سایه ی امان تو هستی...
خب تا حالا امتحانش نکردیم نمیدونیم چقدر جنبه داره... البته تا حالا هیچ کار خطایی نکرده و سرش توی لاک ...

ببینید اگه بخواد کار بدی بکنه کنار گوش شماهم میکنه 

بابا خودش ناز میکنه 

اون بچه اس متوجه نیس شماها باید راهنماییش کنید

فکر کنم با این رتبه پزشکی نیشابور راحت قبول بشه

آخ ک چقد من امشب غصه این خواهر شمارو خوردمم

خب تا حالا امتحانش نکردیم نمیدونیم چقدر جنبه داره... البته تا حالا هیچ کار خطایی نکرده و سرش توی لاک ...

نميدونم چى بگم واقعا

خدا به خواهرتون رحم كنه با اين طرز فكر

البته خب شما خواهرتو بهتر ميشناسى 

نميدونم چى بگم واقعا خدا به خواهرتون رحم كنه با اين طرز فكر البته خب شما خواهرتو بهتر ميشناسى  ...

بابا خودش يه دل بشه بره که ما مشکلی نداریم.... خب این خودش دو ذله.... فردا روز چیزی بشه یقه ما رو میچسبه