مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه نرفتم این سونو رو و دکتر چیزی نگفته اگر نرم اشکال نداره؟پس چطور بفهمم سزارین هستم یا طبیعی؟
معاینه اشتباه تشخیص میدن
ومحرک زایمان زودرس هم هستش
سنوبهتره
سنوبروبهت میگه
لازم نیست پیش دکتربری
دردت گرفت سریع باسنوحتی اگرسزباشی بروبیمارستان
بزاربچه کامل بشه
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من رفتم اشتباه تشخیص داد خیلیهامثل من گفتن معاینه اشتباه تشخیص میدن
نمیدونم میخوام فردا زنگ مطب دکتر بزنم بگم اگر امکانش هست دیر تر برم معاینه حداقل یا راه دیگه ای هست بجز این برای تشخیص نوع زایمان یانه و بپرسم اگر نرم معاینه طوری میشه یا نه...
تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
نمیدونم میخوام فردا زنگ مطب دکتر بزنم بگم اگر امکانش هست دیر تر برم معاینه حداقل یا راه دیگه ا ...
اصلانمیخوادبگی
بروبهداشت
دکترش برات سنوبنویسه
همونجاهم سوال کن
نمیخوام معاینه بشم اشکال نداره؟!