2777
2789
عنوان

دبیری قبول شدم

622 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من امشب فهمیدم آزمون دبیری قبول شدم . ولی چون فکرشو نمیکردم قبول شم اصلا این مدت سمت مصاحبه و ارزیابی نرفتم . هر کی اطلاعات داره ممنون میشم کمکم کنید.رشته هنر آموز شبکه و نرم‌افزار هستم .

نمرم شد ۲۱۵ حد نصاب شهرمو ن۲۱۲  بوده.

مرسی 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکت باشه عزیزم،رشته دانشگاهت چی بود؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی دوستان بله امشب اومده آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی . رشتم هم کارشناسی کامپیوتر بوده .

آره لب مرزه و شروعکرده بودم به خوندن واسه سال بعد .

بچه ها من از رو گوشی خوندم پی دی اف ها رو و حدود چهار پنج ماه . همزمان با پسرم واسه سنجش کار می‌کردم 😢

چقدر مرز حتما خدا خواسته  موفق باشی عزیزم تلاش کردی نتیجه کارته😇 الان نیروی‌ رسمی میشی ؟

هنوز که نه . اصل کاری مصاحبه است .که من سال اولیه و هیچی ازش نمیدونم و نخوندم فعلا

مرسی دوستان بله امشب اومده آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی . رشتم هم کارشناسی کامپیوتر بوده .آره لب ...

مبارک باشه.pdfهای کتابهای اصلی رو خوندید؟

چند نفر میخواستند که قبول شدید؟

اگه تست ها و خلاصه بخونم به نظرت قبول میشم؟

مبارک باشه.pdfهای کتابهای اصلی رو خوندید؟چند نفر میخواستند که قبول شدید؟اگه تست ها و خلاصه بخونم به ...

مرحله مصاحبه قبول نشدم.شهر ما مرحله اول شش نفر قبول شدیم که مرحله دوم دو نفر از شش نفر قبول شدن

عمومی فقط منبع اصلی خوندم تست نزدم .خلاصه خوب اگه باشه خوبه نه اینکه حذفیاتش زیاد باشه.دوستم با خوندن خلاصه عمومیاش نمرش مثل من شد .

اختصاصی هم منبع اصلی همه هم پی دی اف .فقط وقت کردم رشد و اختلالات یادگیری و کمی سنجش بخونم.ولی چون مطالب مشترک بود فنون و روانشناسی هم کمی نمره آوردم.اسناد بالا دستی و اینام خوندم

تخصصی هم هیچی نخوندم و هر چی بلد بودم زدم

منبع اصلی بهتره به هر حال