2777
2789
عنوان

زایمان

108 بازدید | 15 پست

میشه برام ی حمد یا توحید بخونی امروز فردا زایمان کنم ( دهانه رحمم ی سانت باز شده) بیمارستان بستری نمیکنن واسه زایمان میگن میشه بمونی تا ۴۱/۴۲ نمیخوام بمونم می‌خوام کیسه ابم پاره بشه حداقل برم زایمان 🫶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من میگه اگر میخوای کمترین درد و بخیه رو داشته باشی بذار بچه خودش برسه ، کیسه آب پاره رفتم با درد به موقع هم رفتم دومی خیلی بهههههتره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

برات ایت الکرسی خوندم شمام زایمان کردی دعام کن بچم سالم و صالح باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه خدمم بسلامتی به دنیا بیارمش... و مستقل شم😔

توام ب امید خدا زودتر زایمان کنی راه برو همش از پله هام زیاد برو بیاد 

برات ایت الکرسی خوندم شمام زایمان کردی دعام کن بچم سالم و صالح باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه خدمم بسل ...

حتما عزیزم ایشالا ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 

نمدونم والا آخه وقتمه اینا میگن ن جا داری

خب جا داری واقعا تا ۴۲ هفته

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز