واقعا همینطوره؟؟ من که مادری از مادرم ندیدم بدترین عذابارو بهم داد تحقیرم کرد توهین کرد همیشه عقده هاشو سر من و زندگیم خالی کرد.چون شوهرم منو دوست داشت و بخاطرم کلی تلاش کرد بعد ازدواجم عقده کرده بود و همش تلاش میکرد جدا شم انگار دلش خنک میشد با جدایی من چون خودش زندگی خوبی نداشت.از بچگی هزاااار تا بلا سرم آورد حتی خودم روم نمیشه به خودم یادآوری کنم یه چیزایی رو.انقدر ازش کینه دارم انقد بدم میاد ازش.وقتی خوابه بهش نگاه میکنم میگم چقدر چهره کریح و زشتی داری.واقعا هم همینطوره ذاتش به ظاهرش اثر کرده قشنگ معلومه چقدر بدجنس و عقده ایه.اگه مادر درست حسابی دارید قدرش رو بدونید
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
باورش واسم سخته که چنین مادرایی هم هستن رو کره ی زمین
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم میدونم بعضی از درد ها قبل از جسم آدم روحشو به درد میارن ولی اینجور الفاظی برای مادرت شایسته نیست هر چه قدر مادرت مادری نکرده تو فرزندی کن که خدا بی شک برات جبران میکنه
دختره ازدواج کرد مامانش مریض و دم مرگه ولی حاضر نیست بیاد ببینتش
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚