2777
2789
عنوان

مامانهای عزیز این رفتارها عادی؟؟

77 بازدید | 10 پست

خواهرم ی پسر سه و نیم ساله داره 

که فوق العاده پر جنب و جوش و اصلا یک جا بند نمیشه مگر وقتی که گوشی دستش و داره بازی یا کارتون مورد علاقه اش و میبینه

حرف میزنه ولی فقط با ما و مامان و باباش با بقیه حرف نمیزنه 

یعنی توجه نمیکنه به کسی صداش میزنن اصلا توجه نشون نمی‌ده 

به غیر از دوسه نفر با بقیه بچه ها بازی نمیکنه 

مثلا بچه ها باهم بازی میکنن اون تنها راه می‌ره واسه خودش همه جارو میگرده زیر سنگ وسط باغچه کلا تو عالم خودش 

از حشرات و حیوانات هم ترسی نداره مثلا مورچه رو با دست میگیره یا حتی سوسک 

به مورچه هم میگه سوسک 

و می‌خنده 

زود هم قهر می‌کنه 

مثلا اگه بهش بگی شیطون جیغ می‌کشه و هی می‌پرسه با من بودی به من میگی؟و تا نگی غلط کردم ول کن نیست 

و خلاصه مدام در حال بدو بدوئه و خسته نمیشه 

وقتی میریم روستا به زور میاریمش خونه اصلا نمیاد 

حتی اگه تمام روز و بازی کرده باشه حس خستگی نداره

و حس میکنم هرچی باهاش حرف بزنی نه گوش میده نه متوجه میشه 

خوب کجاش غیر طبیعیه ؟ تا اینجاش که اقتضای سنش رفتار کرده🤔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کجاش غیر طبیعیه ؟ تا اینجاش که اقتضای سنش رفتار کرده🤔

خب هرچی باهاش حرف میزنی اصلا روش و بر نمیگردونه نگاه کنه هرچی اخم کنی هیچی فقط قهر می‌کنه از هرچی بترسونیش نمی‌رسه مثلا شب می‌ره بیرون تو حیاط الان تابستون گرم ما اومدیم روستا می‌ترسیم خب حشره ای چیزی باشه 

می‌دونم خوب نیس ولی خب برای بچه زبون نفهمی که همه ازش عاصی آن لازم دیگه 

میگیم لولو میاد میبردت اصلا نمی‌رسه میدوئه میره واسه خودش 

یا میریم بیرون با خانواده با بچه ها بازی نمیکنه سر خود میدوئه وسط خیابون نمی‌رسه گم شده ترس از مکان ناشناخته نداره

ترس از گم شدن 

ترس از دوری از نزدیکان ندارع 

عجیب والا 

عجیبه ،سطح تمرکز و توجهش خیلی پایینه

آره همین نداشتن توجه و تمرکز مارو نگران کرده

وقتی خیلی کوچیک بود یعنی همون یک سال و یک و نیم سال هم همینجوری بود جنب و جوشش زیلد بود از دیوار راست بالا می‌رفت 

یعنی از وقتی سرپا شده و راه رفتن یاد گرفته است بشر ننشسته 

صندلی می‌داشت زیر پاش تو ظرفشویی می‌نشست 

از این صندلی پلاستیکی ها ک سبکن 

سنیه که کم کم میخواد استقلالشو شروع کنه نصیحت و صحبت هم که جواب برعکس میده و لجبازش میکنه کلا هرچی بکن نکن بشنوه لجبازتر میشه خودم پسرم ۳ و ۴ سالگی مثل سایه دنبالش بودم چون نترس و شیطون بود و فقط دو بار خطر تصادف از سرش گذشت و خدا بهمون رحم کرد 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
سنیه که کم کم میخواد استقلالشو شروع کنه نصیحت و صحبت هم که جواب برعکس میده و لجبازش میکنه کلا هرچی ب ...

من خودم ی پسر هفت ساله دارم اونم شیطون بود جایی می قدم مدام دنبالش بودم ولی این ک من میبینم ی جور دیگه است 

ما الان خانوادگی اومدیم روستای مادریمون 

بعد این بچه جای اینکه پیش مامانش باشه در صورتی که اصن از مادرش جدا نشده شب و روز چسبیده به من 

مدام سوال می‌پرسه ی سوال و هزار بار جواب بدم باز می‌پرسه و هی جواب و با خودش تکرار می‌کنه 

خیلی لجباز بچه اینجوری ندیدم 

من ی بچه یک ماهه دارم مدام میخاد بچه رو بغل کنه یا از گهواره برداره 

سرش و فشار میده یا می‌کشه طرف خودش خب بچه این سنی به نظرم باید متوجه باشه اینقدر دیگه 

سنیه که کم کم میخواد استقلالشو شروع کنه نصیحت و صحبت هم که جواب برعکس میده و لجبازش میکنه کلا هرچی ب ...

به من میگه مامان به همسرم میگه بابا 

خیلی برام عجیب 

خواهرم خیلی نگران 

من خودم ی پسر هفت ساله دارم اونم شیطون بود جایی می قدم مدام دنبالش بودم ولی این ک من میبینم ی جور دی ...

شاید بیش فعاله یه پیگیری کنن مشاوره ببرن