2777
2789
عنوان

چروک ریز پیشانی کمتر از ۲۵ سال😱

2281 بازدید | 32 پست

کسی بودن زیر ۲۵ سال باشه چروک ریز پیشانی بگیره؟. من چروک های ریز که فقط خودم میبینم بوجود اومده برام میترسم تو این سن اینجور شدم خدا به داد بعدا برسه. راهی هست جز بوتاکس؟. فیلر پیشانی خوبه؟بوتاکس شنیدم باعث افتادگی میشه بعدا و بدتر میشه 😕💔

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۵ سالمه چروک خیلی ریزی افتاده رو پیشونیم  تو فکر بوتاکسم البته نمیدونم از الان انجام بدم ی ...

😕🤝خیلی بده میفهمم. من ۲۲ سالمه همش فک میکنم دارم پیر میشم اینارو میبینم داغون میشه اعصابم .منم تو فکر بوتاکس هستم و فیلر  نمیدونم چیکار منم بوتاکس میگن بعدا باعث افتادگی بدتر میشه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
😕🤝خیلی بده میفهمم. من ۲۲ سالمه همش فک میکنم دارم پیر میشم اینارو میبینم داغون میشه اعصابم .منم تو ...

دیگه تنها راهش بوتاکسه 

اگر نخوای بوتاکس کنی باید با روند پیری کنار بیای و بپذیری

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
دیگه تنها راهش بوتاکسه  اگر نخوای بوتاکس کنی باید با روند پیری کنار بیای و بپذیری

کاش پیر بودیم حالا😂😂😂یعنی واقعا ۲۲ سالگی سن پیری نیس اینم شانس منههههه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دیگه تنها راهش بوتاکسه  اگر نخوای بوتاکس کنی باید با روند پیری کنار بیای و بپذیری

فیلر نظرت چیه. اخه من دنبال راهم  لیزر و هایفو و فیلر و بوتاکس گزینه هام هستن. شما میگی بقیه اش الکیه فقط بوتاکس جواب میده؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
کاش پیر بودیم حالا😂😂😂یعنی واقعا ۲۲ سالگی سن پیری نیس اینم شانس منههههه 

نه بابا اول جوونیه 

منظورم روند پیری و همین چروک هایی که به مرور ایجاد میشه

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
من وقتی میزدم صورتم پوستم سوزش می‌گرفت فکر کنم بهم‌نمیساخت 

شاید پوستت خشکه و یا مارکش بهت نساخته .. من سرم پریم و ووچه داشتم از وجه خیلی راضی بودم برخلاف بقیه که میگفتن اشغاله به من ساخت .. بستگی داره هدفت چی باشه از سرم ویتامین سی اگه دنبال روشنی هستی سرم گلوتاتیون هم میتونی استفاده کنی اونم امتحان کنی

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني