2777
2789
عنوان

بغضم ترکید...

168 بازدید | 10 پست

بعد چند روز افسردگی و سنگینی قلب ..امروز دارم اهنگ گوش میدم واشک میریزم  مثل همیشه برام مهم نیست خانواده صدا گریه هامو بشنون یا نه...ای روزگار ای خدا ... تا دلی هست بیا رفتم از دست بیا.... باران ببارد میروی باران نبارد میروی.... 

امده ام تو به داد دلم برسی تو سکوت مرا بشنو که صدای غمم نرسد به کسی😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه اما حتما خیلی سخته که به این روز انداخته تت.ولی یه چیزومیدونم اونم اینه که هیچکدوممون بی مشکل نیستیم.مشکلاتی داریم که فقط خودمون میدونیم.نوزاد بودم بابام فوت کردیکی از عزیزام بایه بیماری سخت و وحشتناک داره دست و پنجه نرم می کنه،خودم با دنبال بچه دارشدن رفتن مشغولم و دیگه خسته م و مریضی دیگه هم دارم،مشکلات روحی روانی هم که جای خودش،مشکلات مالی هم همینطور، بااین وجود خودمو بدبخت نمیدونم امیدم به خداییه که میتونه تهشو برام قشنگ کنه،توهم همینطور باش،بجای فکر به خودکشی و....بااون حرف بزن دعاکن رازونیاز کن تنهاکسی که دوای دردمونه خودشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه اما حتما خیلی سخته که به این روز انداخته تت.ولی یه چیزومیدونم اونم اینه ک ...

عزیزم ممنون از همدردیت...حتی گاهی حال دعا رو هم خدا ازت میگیره...خدا حل کنه مشکلات همه رو ناامیدی سخته...صبور بودن زبانزد همه الان دیگه صبر ندارم

عزیزم ممنون از همدردیت...حتی گاهی حال دعا رو هم خدا ازت میگیره...خدا حل کنه مشکلات همه رو ناامیدی سخ ...

قربونت عزیزم.بخدا زندگی خیلی سخته،وقتی میبینی همه دارن پیشرفت میکنن ولی تو داری درجا میزنی...

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
قربونت عزیزم.بخدا زندگی خیلی سخته،وقتی میبینی همه دارن پیشرفت میکنن ولی تو داری درجا میزنی...

قربون محبتت...باورت میشه با همه سختی ها الحمدلله سرزبونم بود الان نه 

باور کن حتی گریه هم نعمته یه مدت شده بود یه گره و عقده وسط قلبم

قربون محبتت...باورت میشه با همه سختی ها الحمدلله سرزبونم بود الان نه  باور کن حتی گریه هم نعمت ...

نه اینجوری نباش توروخدا،این دنیای بی ارزش خیلی کوتاهتراز اونچیزیه که فکرشو میکنیم،به همین زودیا تموم میشه.اینکه فقط به بدبختیا فکر کنیم وضعو بهتر نمیکنه.به چیزهای خوبم فک کنیم.به کساییکه مشکلاتشون بیشتره نگاه کنیم ببینیم اونام ناامیدن یا ما وا دادیم؟خیلیا هستن که با دیدنشون دلمون براشون میسوزه و براشون دعامیکنیم.خداروشکر کنیم جای اونا نیستیم.ان شاءالله خدا کمکشون کنه،ولی ببین چقدر بعضیاشون دل گنده ن!الهی شکرت والحمدلله ازسر زبونشون نمیفته هیچ،تازه اعتقاداتشون از ماهم بیشتره