2777
2789

بعد گذشت یک سال هنوز که هنوزه یه زخم روی قلبم دارم که همیشه درد میکنه

کلی سوال بی جواب

یه عالمه مقایسه بدرد نخور

یه کوه بزرگ غمگینی

فقط خیانت نکنین 

که اگه کردین بهترین ادم دنیا هم بشین طرف مقابلتون همیشه زخمیه همیشه غمگینه...

یادگار بماند بعد از یک سال و سیزده روز ...

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

حق

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم واقعا❤️‍🩹

خیانت فقط از عهده یه نانجیب برمیاد وگرنه بهترین حالتش اینه که اگه به هردلیلی نمیتونی با طرفت ادامه بدی مثل ادم جدا بشی اینطوری به خودتم احترام گذاشتی

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

مهم نیست که زخم بخوریم یا نه چون زخمی نشدن درک نمیکنن تازه حق هم میدن به خودشون

تو اگه تو بدترین حالت دنیا هم باشی هر چقدر هم برام تعریف کنی بازم نمیتونم درک کنم چون تو درد می‌کشی نه من