2777
2789
عنوان

خاستگار عجیب

152 بازدید | 15 پست

اندازه بهنام با نی سیبل داره 

قد بلند هیکلی 

عطاری داره 

همه جور غذایی هم درست میکنه ظرف میشوره 

ببن چه جوریه که زن باباش ازش تعریف میکنه 

ما هم چند بار رفتیم خونشون پسره غذا درست کرده بود زن باباش میگفت من پام درد میکنه خواهراش هم ازدواج کردن 

خیلی هم ساکته ولی نمی دونم چرا انقدر ازش میترسم 

نگاهش یه طوریه 

اصلا نگام میکنه یه جوری میشم 

فامیل نیستن چند ساله باباش با بابام دوسته و خانوادگی هم همو دیدم و چندین بار با هم رفت آمد کردیم 

رسمی نیومدن فعلا اجازه گرفتن که بیایم یا نه 

چیز بدی ازش نشنیدم 

نماز میخونه روزه میگره 

قدیم هم قاری قرآن بوده 

عکس😁

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه  فقط یه جوریه اصلا نگام میکنه میخوام فرار کنم  میدونم شراطتش خوبه

😂اینجوری ک تچ گفتی منم میخوام فرار کنم 

بذار ی جلسه بیان حداقل نخواستی رد میکنی 

اگر میدونی با چندجلسه برات عادی نمیشه همون اول رد کن ک خانواده ها تو زحمت نیوفتن و باهم حرفشون نشه بخوان قهر کنن😄بعضی خانواده ها اینجورین 

بزار حداقل یبار باهاش صحبت کن،شاید مهرش به دلت افتاد

یکی دو بار باهاش حرف زدن ولی عادی نه اینجوری 

پسر آروم و سر به زیر و دین داریه 

قیافش هم خوبه بنده خدا 

فقط من قدم کوتاهه بعد فکر کنم یه ۳۰یا ۳۵سانتی از من بلند تر باشه 

قدم فکر کنم تا رو سینه ش باشه 

هیکلش هم تقریبا درشته 

نمیدونم چرا همش میاد تو سرم اگه ازش کتک بخورم چی ؟

چرا میترسی؟نگاش چه جور نگاهیه؟خشن یا چی؟

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

سنگینه  حالا معمولا سربه زیره ولی خوب یه چند باری نگام کرده

شاید از دوست داشتنه..شاید خودش پیشنهاد کرده به خونوادش که بیان خواستگاریت

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

یکی دو بار باهاش حرف زدن ولی عادی نه اینجوری  پسر آروم و سر به زیر و دین داریه  قیافش هم ...

چرا بزنه وقتی میگی اتقدر خدا قبول داره و سعی میکنه جوری ک خداگفته زندگی کنه 

میدونم چی میگی حالا شاید یکم خندید روش باز شد دیگه نترسی میگی مذهبی هست و کمی جدی 

شاید بانامحرم اینمدلی هست 

از نظر قد و هیکل لابد ایشون پذیرفتن پسندیدن ک میخوان بیان شماهم فکراتو بکن میپذیری؟