هر کاربری بهتون وایب خوب میده میدونم تاپیک تکراریه ولی فقط برای سرگرمی
منو که هیچ وقت تو اینجور تاپیکا کسی تگ نکرد پس خودم خودمو تگ میکنم🙂
@zosa1385
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این دیگه چه مسخره بازی هست راه انداختین با کاربری های متعددتون خودتونو تگ میکنید یک عده هم که کسی ندارن دلشون غم میشینه جمع کنید بابا
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این دیگه چه مسخره بازی هست راه انداختین با کاربری های متعددتون خودتونو تگ میکنید یک عده هم که ...
ماهم کسی رو نداریم تگمون کنه خودمون خودمون رو تگ میکنیم🤣
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهم کسی رو نداریم تگمون کنه خودمون خودمون رو تگ میکنیم🤣
🤣🤣🤣🤣
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واییییی چقدر من پیام داره برام میادددد غرق شدممممم😂😂😂😂کمککککک😂❤️
🤣🤣🤣
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40