2777
2789
عنوان

فردا فلسفه دارم چیکار کنم نخوندم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 36 پست
ایتا نداری؟ یا اگه لازمه شخصی شماره بدیم

ایتا آره دارم آیدی بده 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم نمیکنی گلم کل شبو بیدار بمون قهوه بخور

میشه لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنی🥺

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

عزیزم به نظر من الان وقته خوندن نیست و مغزت درست کار نمیکنه هر چقدرم قهوه بخوری به زور بیدار بمونی و بخونی چون مغزت خسته اس یادگیریت خیلی کمه و عملا فایده نداره و حتی به خاطر اینکه کم خوابیدی فردا سر جلسه همش سر گیجه داری و مغزت درست کار نمیکنه و امتحانتو خراب میکنی.... همون بهتره الان استراحت کنی اما ساعت کوک کن صبح زود ساعت 4 بیدارت کنه سرحال و پر انرژی و با ذهن باز پاشو درسای ترم دوم که بارم بیشتری دارن رو بکوب بخون تا 6:30..... بازدهیت اینجوری خیلی بیشتره و امتحانتو بهتر میدی، موفق باشی