2777
2789
عنوان

فردا فلسفه دارم چیکار کنم نخوندم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 36 پست
یه نسکافه ای قهوه ای چیزی بخور  یه کم انرژی بگیری  یه کم دیگه بیدار بمون بخون دوازده یک ...

ساعت ۷ونیم باید سر حوضه باشه صبح زودی وجود نداره

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️
من برای امتحان تفکر تا ساعت ۵ صبح بیدار بودم تو برای فلسفه میخوای دو ساعت بخونی؟ خیلی باحالی 

خدایی تفکر واقعاً چیزی نداشت چه جوری بیدار موندی آخه به خاطر این درس به این سادگی من هیچ وقت این درسو طول نمی‌دادم برای خوندنش و سریع تموم می‌شد

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت ۷ونیم باید سر حوضه باشه صبح زودی وجود نداره

ساعت ۵ من همیشه بیدار می‌شدم برای دوره

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

منم برای فیزیک هیچی نخوندم بیا بیدار بمونیم

روببک داری ؟ اونجا بریم با همدیگه بیدار بمونیم که حداقل تنها نباشیم بتونیم بخونیم

دوره فرق داره گلم باز خودت میدونی

نه دیگه ظاهرا باید بیدار بمونم با هر بدبختی شده 😥

خدایی تفکر واقعاً چیزی نداشت چه جوری بیدار موندی آخه به خاطر این درس به این سادگی من هیچ وقت این درس ...

چون حساسم و به نظرم این بیدار موندنا قطعا نتیجه‌ای میده

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣