2777
2789

در واقع مامانم به بابام اصرار میکنه و بابام راضی نیست..

نمیدونم چرا از این تصمیمشون دلم گرفته..به من ربطی نداره ولی این نشون دهنده اینه بچشونو از خودشون نمیدونن شاید..

مامانم خیلی مسجد وجلسه اینا میره ولی من جایگاه خودم هیچیشو درست نمیدونم اونطور که باید برای ماها وقت نذاشت

گفتم دلم گرفته واسه اینه هنوز آیندم مشخص نیست شاید ازدواج نکنم شاید اتفاقی بیفته ونیاز به پشتوانه داشته باشم هنوز بیست سالمه شاغل نشدم

داداشمم خب سرکار میره ووضع مالیش خوبه

بنظرتون نگرانیم بیخوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بیخود نیست نگرانیت

ببخشید مادرت فوق العاده بی فکره این جلسه و فلان هم هیچ جا دستشو نمیگیره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
دقیقا منم.. چون خاتواده مامانم خیلی بااصالت وخوبن  ولی مامانم چون بااین جلسه ایا نشست وبرخواس ...

محلش نزارید

ب بابات بگو بهش بگه من راضی نیستم اینحور. جاها بری 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اجازه این کار و نده خرج تراشی کن بگو اول یه ماشین و خونه و جهاز واسم بگیرین بعدا هرکاری خواستین کنید ...

بابامم بخواد مامانم به هیچ عنوان نمیزاره

ولی اره باید برم سمت بابام