2777
2789
عنوان

کمکک بچه ها موندم چه کنم!

64 بازدید | 4 پست

برای دستیار رفتم ارایشگاه حقوق گفت ۵ 😂 در صورتی که جای قبلی که بودم 

ازم سوال کرد گفتم ۸  گفت ازمایشی باش اومد منو به همکارش معرفی کرد که سشوارم بلد شم ولی بچه ها حس سواستفاده بهم دست داده بهش گفتم دارم کله مردم خشک می کنم چطوریه ؟ گفت نهه حقوق میدن بهت  خوب نباید قبلش با من حرف بزنن خدایی ؟؟ حالا صبر کردم ببینم چی میخواد بگه و نمی دونم قاطع حقوق چی بگم  الان وزارت کار 10  بعد یکی بهم گفت تا شاگردی نکنی یاد نمیگیری  حتی جارو ام بگن باید انجام بدی فقط بمون منتها خیلی حس بدی دارم همش می گم خودش ادم شروع کنه رئیس خودش باشه بهتر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید تجربه کار داشته باشی که بتونی رییس خودت باشی  با قدرت برای خودت کار کنی

به خودم همین قول دادم ولی حقوقش خیلی کم هیچی نیست تو این دوره زمونه  من نژاد پرست نیستم ولی یه خانم افغانی ام شده دستیار براشینگ حس بدی دارم چون من‌کارم اکستنشن این اومد گفت دیزاینم یاد بگیر خوب باید قبلش بگن که اگر داری زحمت میکشی حقوقتم اینه  من سطح پایین نیست خانوادم و زور داره واسم 😞😭 به نظرتون ازمایشی تموم شد چی بگم حقوق؟

به خودم همین قول دادم ولی حقوقش خیلی کم هیچی نیست تو این دوره زمونه  من نژاد پرست نیستم ولی یه ...

آرایشگرها حرفه ای باشند درصدی کار میکنند نه حقوق ثابت 

حالا اول راهی راه بیا تا چهار نفر بشناسنت و خودت تجربه عملی یاد بگیری