2821
2789
عنوان

نظرتون چیه ...؟

51 بازدید | 6 پست

پسری که فالور های اکثرا دختر هست و اینکه اون تعداد خیلی کمشون رو فالو کرده عکس های هیچ کدوم هم فالو نکرده به نظرتون با کسی هست البته به نظرتون چه جور پسری هست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله 

ببین نمیشه از رو این چیزا کسیو شناخت ، یه موقع هایی هست که طرف هیچی لایک نمیکنه اما تو دایرکتش پر دختره یه موقع هایی ام طرف کلی عکس لایک میکنه ولی با کسی صحبت نمیکنه ، اما اگه یه تعداد محدودی دختر فالو کرده احتمالس زیاده که باهاشون در ارتباطم باشه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

پسری که خیلی دختر فالوش دارن چهره خوبی داره و یکم هووله پسری که هم زیاد دختر فالو داره هم زیاد دختر فالوش کردن قیافه معمولی رو به بالایی داره و تقریبا هووله متاسفانه و پسری که دختر زیاد فالو کرده اما دختر کم فالوش کردن یا اصلا نکردن چهره معمولی یا معمولی رو به پایینی داره و خیلی هووله دیگه قشنگ برات محاسبه کردم چون متوجه نشدم منظورت رو که کدوم یکی ازیناست🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
پسری که خیلی دختر فالوش دارن چهره خوبی داره و یکم هووله پسری که هم زیاد دختر فالو داره هم زیاد دختر ...

ببین دخترا بیشتر این بنده خدا رو فالو کردن ولی ایشون فالوشون نکرده 

ببین دخترا بیشتر این بنده خدا رو فالو کردن ولی ایشون فالوشون نکرده 

خوب پس احتمالا ایشون قبلا یه خورده پاشون لرزیده ولی الان آنفالو شون کردن ولی اونا حالا هنوز به هر دلیلی فالوشون دارن‌‌.

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
2823
2791
2779
2792