2777
2789
عنوان

قبولی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 34 پست
والا دوست دوران دبیرستانمه  درس مدرسش بد نبود ولی میگه پارسال چون نخونده هیچی قبول نشده با سهم ...

اره ماهم داریم سهمیه دارن ولی ۳. ۴ساله پشت کنکورن

باید یه مقدار بخونن درهرحال

مثلا رتبه منطقشون بشه ۱۵ هزار اینا قبولن پزشکی و فلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم، یعنی چی هیچی نخونه. باید یک سال بخونه و نمراتش و بالا بگیره. من مشاور تخصصی تجربی و ریاصی ام. نخونه که نمیاره. ۲۵ درصد درسته عااالیه و خیلی شانس داره اما باید تلاش کنه. @plasmaplu3 آیدی تلگراممه، بگو پیام بده راهنماییش کنم

خیلیی تاثیر داره دوست من رتبش 18000 بود با سهمیه شد 200 پزشکی شهید بهشتی قبول شد

بعد من ماهی ۵ ۶ تومن خرج کردم، آزمون رفتم، صبح تا شب و شب تا صبح خوندم بعد درصد های اردیبهشتم افتضاح شد

با تخمین رتبه و معدل ۱۵ ۱۶ دیدم رتبه ام حدود ۱۷ هزار تا ۲۸ هزار میشه و به زور پرستاری و مامایی قبول میشم 😭

🤍.
😂ن بابا اینجوری قبول نمیشه  وگرنه تو این س چهار سال قبول شده بود

با 25 درصد سهمیه پشت کنکوریه؟ ناموصا خنگه مگهههه پس چی میخونه  

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

اره ماهم داریم سهمیه دارن ولی ۳. ۴ساله پشت کنکورن باید یه مقدار بخونن درهرحال مثلا رتبه منطقشون بش ...

با ۱۵ هزار عمرا نمیشه پزشکی قبول شد ، سهمیه دیگه انقدر هم زور نداره 

من نگفتم لم داد که اتفاقا درس خوند اما سهمیه خیلیی کمکش کرد سهمیه خیلی تاثیر داره همین فردو مقایسه ک ...

آره قطعا کمک می‌کنه خیلی 

طرف میگه صفر بزنه

اگه چهار سال پشت کنکوره تو این چهار سال تلاشم کرد اما کافی نبود چطوری ب فکر خودش نیومد صفر بزنه 

کمک ک خیلی می‌کنه 

منم خوندم خیلی ولی پرستارم 

اون اندازه من بخونه دندان پزشکه 

با ۱۵ هزار عمرا نمیشه پزشکی قبول شد ، سهمیه دیگه انقدر هم زور نداره 

آره بنظرم 

اولش زورم داشت اما حالا دیدم این همه پشت کنکوره 

دیدم باید خودشم بخونه حتما وگرنه با درصد یکی صفر یکی ده درصد یکی بیست درصد میگه حتی پرستاری هم نیاورده 

۱۵ هزار منطقه. حدود ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ توی سهمیس که میتونن قبول بشن.

نه نمیشه ، من تو دبیرستان دختری رو دیدم که رشته ریاضی بود ، تو این رشته همه رو صفر بزنی باز حداقل آزاد قبول میشی ، این دختر با سهمیه ۲۵ درصد دولتی قبول نشد ، تو تجربی که عمرا بشه . تازه من از مشاور ها هم پرسیدم .