souldior مدیر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 43 عنوان دوست😪 | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست سربازم... 1403/03/26 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 من یکی خودم عشقم سربازه هوای اونو دارم عشق منم سربازیه که به امید خدا چند وقت دیگه تموم میشه و میاد پیشم ولی تو این مدت بخدا مردم از دلتنگیش قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 الان اومدم اینجا گفتم ببینم چه شکلیه خخ برین ددی سایت اونجا مخصوص پسراست اینجا مکان زنونه است راهنمای بارداری و بچه داری قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
souldior مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 43 برین ددی سایت اونجا مخصوص پسراست اینجا مکان زنونه است راهنمای بارداری و بچه داری عاا
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 عاا ععع قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
دخیدنثوینزدبجقوثخس عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 11204 عشق منم سربازیه که به امید خدا چند وقت دیگه تموم میشه و میاد پیشم ولی تو این مدت بخدا ... ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته ما دلمون تنگ میشه برا هم ولی همو نمیبینیم حتی بیاد مرخصی
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته ما دلمون تنگ میشه ... من پسر خالمه و چون شهر دوره زیاد نمیتونه بیاد و خیلی همگی دلتنگشیم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته ما دلمون تنگ میشه ... ایشاالله هرچی زودتر میاد پیشت عزیزم دعا کن همچی واسه ما هم خوب پیش بره به اذن خدا قراره بعد سربازیش نامزد کنیم و بریم خارج از کشور درس بخونیم و بعد اینکه درسمون تموم شد هم ازدواج کنیمواسمون دعا کن منم واسه خوشبختیتون دعا میکنم عزیزم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
دخیدنثوینزدبجقوثخس عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 11204 من پسر خالمه و چون شهر دوره زیاد نمیتونه بیاد و خیلی همگی دلتنگشیم عزیزم منم پسر خالمه
دخیدنثوینزدبجقوثخس عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 11204 ایشاالله هرچی زودتر میاد پیشت عزیزم دعا کن همچی واسه ما هم خوب پیش بره به اذن خدا قرا ... خوش به حالتون ایشالا هر چه خیره ما اصلن هیچکدوم از خانوادم راضی نیستن
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 عزیزم منم پسر خالمه اخیی چه خوب ایشاالله خوشبخت میشی عزیزم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 خوش به حالتون ایشالا هر چه خیره ما اصلن هیچکدوم از خانوادم راضی نیستن چرا راضی نیستن؟ قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
دخیدنثوینزدبجقوثخس عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 11204 اخیی چه خوب ایشاالله خوشبخت میشی عزیزم مرسی عزیزممن ۱۶ سالمه عشقم ۱۹ شما چی
im_tulip عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 مرسی عزیزم من ۱۶ سالمه عشقم ۱۹ شما چی هردو ۲۰ قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
دخیدنثوینزدبجقوثخس عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 11204 چرا راضی نیستن؟ پسر خوبیه ولی میگن ما راضی نیستیم پول نداره بعد گفتم اصن هی بزارین سربازیش تموم شه هیچچچچچ وقت راضی نمیشنخواستن منو شوهر بدن بعد پسر خالم دعوا کرد وگرنه من الان مال اون یکی پسر خاله هام بودم