2777
2789
من یکی  خودم عشقم سربازه هوای اونو دارم

عشق منم سربازیه که به امید خدا چند وقت دیگه تموم میشه و میاد پیشم  

ولی تو این مدت بخدا مردم از دلتنگیش  

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اومدم اینجا گفتم ببینم چه شکلیه خخ

برین ددی سایت اونجا مخصوص پسراست اینجا مکان زنونه است راهنمای بارداری و بچه داری  

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
عشق منم سربازیه که به امید خدا چند وقت دیگه تموم میشه و میاد پیشم     ولی تو این مدت بخدا ...

ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته 

ما دلمون تنگ میشه برا هم ولی همو نمی‌بینیم حتی بیاد مرخصی

ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته  ما دلمون تنگ میشه ...

من پسر خالمه و چون شهر دوره زیاد نمیتونه بیاد و خیلی همگی دلتنگشیم  

ما هنوز فقط همو دوست داریم تا دی ماه این سال سربازی داره پارسال شهریور رفته  ما دلمون تنگ میشه ...

ایشاالله هرچی زودتر میاد پیشت عزیزم  

دعا کن همچی واسه ما هم خوب پیش بره به اذن خدا قراره بعد سربازیش نامزد کنیم و بریم خارج از کشور درس بخونیم و بعد اینکه درسمون تموم شد هم ازدواج کنیم

واسمون دعا کن منم واسه خوشبختیتون دعا میکنم عزیزم  

عزیزم منم پسر خالمه

اخیی چه خوب    

ایشاالله خوشبخت میشی عزیزم  

خوش به حالتون ایشالا هر چه خیره  ما اصلن هیچکدوم از خانوادم راضی نیستن

چرا راضی نیستن؟

مرسی عزیزم من ۱۶ سالمه عشقم ۱۹ شما چی

هردو ۲۰ 

چرا راضی نیستن؟

پسر خوبیه ولی میگن ما راضی نیستیم پول نداره بعد گفتم اصن هی بزارین سربازیش تموم شه هیچچچچچ وقت راضی نمیشن

خواستن منو شوهر بدن بعد پسر خالم دعوا کرد وگرنه من الان مال اون یکی پسر خاله هام بودم