2777
2789

باید خیلی از جیب خرج کنی

گکل این جرت وپرتای زنای تو سایتو نخور ک رفتم فلان قدر دادم

طرف باید ی جای خوب کرایه کنه 

تا مدتها از جیب بده تا جا بیفته

هزینه وسایل دکوراسیون

دیت توش زیاده رقابتیه باید کارت تمیز باسع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونایی که از قدیم تو این کارند و مشتری خودشون و دارند درآمد دارند منم تازه وارد شدم ماهی نهایت پ ...

چن ساله هستی عزیرم؟

واقعا وصع ارایشگاه ها خراب شده?

باید خیلی از جیب خرج کنی گکل این جرت وپرتای زنای تو سایتو نخور ک رفتم فلان قدر دادم طرف باید ی جای ...

عزیزم شما جن سال تو این کارین؟

واقعا کساد شده و درامدش اومده پایین؟

میتونی سالن بزن حتی شریکی چون درامدش بالاترخودم سابقه دارم ۱۸ ساله و الان دارم ارتقا میدم سالنمو من از ۱۰ متری شروع کردم الان فضام شده ۱۲۰ متری 

حتی بلد نبودی مهم نیست لابن هات اجاره بده خودت واستا یادبگیر دستت راه افتاد بیفت تو کار سود خالص شب عید من ۴۰۰ مبل بود تو دو هفته 

چن ساله هستی عزیرم؟ واقعا وصع ارایشگاه ها خراب شده?

ببین فقط اونایی که خیلی وقته تو کارن و مشتری ثابت پیدا کردن درامدشون خوبه ،خیلی از دوستام اومدن تو این کار و ول کردن ،بله خرابه واسه تازه کارا ،،،حداقل پنج سال زمان می‌بره به درآمد برسی 

شاید که خدا اینجوری خواسته
میتونی سالن بزن حتی شریکی چون درامدش بالاترخودم سابقه دارم ۱۸ ساله و الان دارم ارتقا میدم سالنمو من ...

اومدی و یکی پورسانتی خواس کار کنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من جزئیات کار ندارم من اصل مطلب گفتم  پورسانتی واسه کسیه که مشتری نداره ثابت  بیشتر افرا ...

اونک مستری ثابت داره بی جا ومکانم نیس

ببین فقط اونایی که خیلی وقته تو کارن و مشتری ثابت پیدا کردن درامدشون خوبه ،خیلی از دوستام اومدن تو ا ...

ارایشگری فقط زبون میخواد 

همکار من تر زده تو موهای مشتری انقدررر راحت ب زبون گرفتش که حین کراتین اون تر کاریش جمع کرد 

فقططط زبون حرف اول میزنه تو این شغل

ارایشگری فقط زبون میخواد  همکار من تر زده تو موهای مشتری انقدررر راحت ب زبون گرفتش که حین کرات ...

هر چقدرم طرف زبون داشته باشه مشتری کور که نیست ،اصلا این نظریه رو قبول ندارم خودم تو این کارم می‌دونم چه خبره

شاید که خدا اینجوری خواسته
اونک مستری ثابت داره بی جا ومکانم نیس

عهه مطمعنی حرفات از رو چ بعد منطقیه 😅

همه با جا نیستن دختر خوب 

الان کمترین اجاره منطقه ما ماهی ۸ میلیون برای مغازه اب برق گاز عوارض شهرداری مالیات ...

دکور هم جای خودش داره 

ولی اجاره میز صندلی از ۱ به بالا تا ۵ تومن 

حالا میگم ۵ چون یه جا فن و لاک هم داره 

😊حالا کدوم براش ب صرفه تر من تجربهام میگم کسی خواست دریافت میکنه نه هم ضررش با خودشه چیزی از من کسر نمیشه

هر چقدرم طرف زبون داشته باشه مشتری کور که نیست ،اصلا این نظریه رو قبول ندارم خودم تو این کارم می‌دون ...

😊حرفی ندارم عزیزم 

کار خوببب و حرفه ای ذرسته باعث میشه مشتری جذب شه 

ولی حین کار یه سری اشتباهات پیش میاد که اگر همون زبون نباشه مشتری خیلی راحت پاشه میشه میره مهلن نمیده اشتباه کار درست شه ..

یکیم برخورد درست یا خشک باشه قاعدتا مشتری به خودش زحمت نمیده بره 

اصلاح کارم انقدر خوش زبون خوش برخورد حین کار یه طوری صحبت میکنه راجب پوست و خلل و کک مک مشتری با خودش که همون موقع مشتری حاظر میشه خدمات دیگ لیزر. و پاکسازی هم انجام بده  

اگر زبونش نداشته باشه مشتری یه اصلاخ ابرو خالی میکنه میره تموم 

اینجاست که میگمم زبون تو صنف ارایشگری حکم جادوگری داره

شماهم موفق باشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز