ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
وای خدا،انشالله که زودتر خوبشه خیلی سخته الان مادروپدرش تو چه حالین😞😞
من نقطه ضعفم تو زندگی بچه هامه همیشه به خدا التماس میکنم منو با بچه هام امتحان نکنه که طاقتشو ندارم البته خدا هیشکیو با بجش به امتحان نکشونه حتی کافرشم
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
عزييييزم اميدوارم هر چ زودتر خوب بشه من خودم دوتا بچه دارم حاااال اون پدر و مادر خوب ميفهمم بچه منم تقريبا سن ١٣ يا ١٤ ماهگي بود مشكوك به مننژيت ولي خب خيلي زود درمان و شروع كردن گفتن تا جواب ازمايش بياد ،خيلي حال و روزمون بد بود
امييييدوارم هر چ زودتر دلشون شاد بشه ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻