2777
2789
عنوان

شوهرم به مامانش پول میده 😭

721 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها حالم خیلی بده تو رو خدا قضاوت نکنین فقط راهکار بدین خانواده شوهرم خودشون وضعیت مالیشون خوبه ولی به شدتتتتت خسیس هستن یعنی جوری هستن که برای یه دونه تخم مرغی هم که شوهرم میخوره خونشون دریغ دارن و میگن خودت باید بخری البته من و شوهرم هنوز عروسی نکردیم و تو دوران عقدیم خلاصه هر چی بگم کم گفتم و کلا از لحاظ مالی نه به من و نه به شوهرم هیچچچ نوع محبت یا کمکی نکردن و اینکه اینقدر خسیس هستن که خودشون تو خونه گوشت نمیخرن تا جلو شوهرم وانمود کنن که ما چیزی نداریم تا شوهرم ازشون توقع نکنه ولی شوهر من اینقدر ساده هست که فکر می‌کنه اینا دستشون خالیه و خیلی دلش میسوزه براشون جوری که الان من و شوهرم خودمون هیچی نداریم نه خونه و نه ماشین و هیچ هیچ حتی برای خرید یه لباس هم برای من وسعش نمی‌رسه و با بدبختی برام دو تیکه لباس میخره اما دیروز در حد سیصد تومن پول تو دسش اومد رفت یه کیلو گوشت خرید گفت می‌خوام ببرم برای خانوادم گناه دارن منم هر چی گفتم نخر نبر به حرفم گوش نداد یعنی می‌خوام بگم که من خودم به اون پول احتیاج داشتم ولی رفت دادش برای اونا چیکار کنم حالم خیلی بده خیلی داغونم خیلی پشیمونم از انتخابم با اینکه هیچی ندارع هی میخواد برای اونا هم خرج کنه 😭😭😭😭

میشناسم برادرایی که خرج بچه های خواهرشون رو دادن در حالی که شوهر خواهرشون خودش کار میکرد

این دیگه حداقل از اون بهتره

ولی هر چقدرم بگی شوهرت گوش نمیکنه ول کن اصلا چیزی نگو خودت رو بزن به بیخیالی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز عقدین و خیلی از مردا خرج زنشون رو تو دوران عقد به عهده نمیگیرن. ولی خب شوهر شما ازونجایی که خیلی دلسوزه احتمالا بعد عروسیتون هم فکر خانوادشه مگه اینکه شما خیلی زرنگ باشی نذاری پولی تو دستش بمونه که به اونا بده

میشناسم برادرایی که خرج بچه های خواهرشون رو دادن در حالی که شوهر خواهرشون خودش کار میکرد این دیگه ح ...

می‌دونی نمیتونم آخه من خودم کلی چیز لازم دارم چجوری نیاز هامو برآورده کنم با وجود همچین مردی ؟

هنوز عقدین و خیلی از مردا خرج زنشون رو تو دوران عقد به عهده نمیگیرن. ولی خب شوهر شما ازونجایی که خیل ...

هر کار کردم تا الان جواب نداده من مشکلم اینه ک از من میگیره میده به اونا آخه من چه گناهی کردم ؟😭

هر کار کردم تا الان جواب نداده من مشکلم اینه ک از من میگیره میده به اونا آخه من چه گناهی کردم ؟😭

بهش پول نده.هر وقت خواست بگو ندارم.از زمین که به آسمون نمیباره!!!! شما دیگه واقعا وظیفه نداری خرج خانواده اونو بدی

می‌دونی نمیتونم آخه من خودم کلی چیز لازم دارم چجوری نیاز هامو برآورده کنم با وجود همچین مردی ؟

شما از نیاز خودت کوتاه نیا بگو شما نیاز به پول داری اگه چیزی موند ببره بده به اونا

بهش پول نده.هر وقت خواست بگو ندارم.از زمین که به آسمون نمیباره!!!! شما دیگه واقعا وظیفه نداری خرج خا ...

نه منظورم این نیست که از من پول میگیره میده به اونا منظورم اینه که مثلا من اگه یه چیزی بخوام ازش میگه ندارم و جایی که برای من خرج کنه و نیازمو رفع کنه می‌ره اون پولی که مال خودش هست رو میده به اونا 

نه منظورم این نیست که از من پول میگیره میده به اونا منظورم اینه که مثلا من اگه یه چیزی بخوام ازش میگ ...

آها. به هر حال یا باید صبر ایوب داشته باشی و تحمل کنی یا با سیاست رفتارش رو تغییر بدی

به نظرم حتما از مشاوره کمک بگیر.ازین جور موارد خیلی زیادن.۹۹ درصد مردای ایرانی جونشون برا خانوادشون در میره و غلام حلقه به گوش مادرشونن

آها. به هر حال یا باید صبر ایوب داشته باشی و تحمل کنی یا با سیاست رفتارش رو تغییر بدی به نظرم حتما ...

آخه میدونی اگه می دیدم خانوادش هم ذره ای براش خرج میکنن یا ذره ای بدردش خوردن این حرف نمی‌زدم از این زورم میگیره که اونا هیچچچچچ خاصیتی براش ندارن عملا فقط دنیاش آوردن از ده دوازده سالگی هم فرستادنش سر کار تا خودش خرج خودش رو بیرون بیاره و حتی از شوهرمم پول میگرفتن

آخه میدونی اگه می دیدم خانوادش هم ذره ای براش خرج میکنن یا ذره ای بدردش خوردن این حرف نمی‌زدم از این ...

اینی که میگی دقیقا حال و روز شوهر منه! از ۱۵-۱۶ سالگی کار کرده ولی عرضه داشته برا خودش سرمایه جمع کرده. حالا خانوادش نمیذارن آب خوش از گلومون پایین بره. ی برادر زاده یتیم داره اونم انداختنش به جون ما برابر با من و ۲ تا بچه هام خرج میکنه.هر چی ما بگیریم اونم دقیقا باید بره چند تا بگیره. شوهرمم که دلش کبابه که مبادا داداشش ازون دنیا ازش ناراضی بشه. ما آدمای زنده رو ول کرده چسبیده به مرده. مثل شوهر تو خیلی زیاده فکر نکن فقط همین یکی عتیقه بوده و گیر تو افتاده. باید صبور باشی تا خودش سر عقل بیاد