2777
2789
عنوان

بلدین لوس شین ؟

259 بازدید | 37 پست

چ جوری میشا لوس شد

نامزدم ازم میخاد لوس شم واسش ، یا ادای بچه ها رو در بیارم

من کلا با اون ناخوداگاه نسبت ب خود معمولیم خیلی لوس تر و بچگونه ترم 

ولی اینکه بخام اینجوری باشم نمیشع ، حس میکنم اداس واسه همین نمیتونم انجامش بدم

راهکاری ، روشی ، کمکی بلدین ازم دریغ نکنین

چیکار کنم ک طبیعی باشه ؟ اصلا چی بگم؟

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوس ننر یا لوس بابزه

لوس بامزه

مثلا میگه بچگونه حرف بزن

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

وای متنفرم هیچوقت لوس نبودم یا الکی ناز کنم 

اطرافیاانمم لوسم نکردن هیچوقت و هیچ موقع 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اه اه اه

چه نامزدلوسی🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

یه جیغ بنفش سرش بکش بفهمه باکی طرفه😁😂🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣