2777
2789
عنوان

قهرشوهر

104 بازدید | 9 پست

چن روز پیش با شوهرم بحث کردیم. هر وقت بحث میشه فحش میده و یک بار تو دعوا ب پام اسیب زد این بارم بازوم کبود شد. ب پدرمادرش گفتیم هیچ کاری نکردن بعد دو روز. بدیش اینه طبقه بالای مادرشوهر هستم و میفهمن دعواها رو. بعد این دفعه چون فحش خیلی زشتی بهم داد من حتی پتو جدا میندازم شبا انقد دلم بد شده ازش فقط بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم. الانم اون شبا ی بالشت مث بچه ها میزاره وسطمون و میخوابه و امروز دیدم حلقه اشم دستش نیست. بنظرتون چکار کنم با این ادم

یک هفته از دعوا گذشته

پسرم دنیامه
پسرم دنیامه

چیزی نیست

ماهم گاهی تا۴ماه قهربودیم

خسته است وخسته ای.

بزارزمان بگذره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قهر طولانی میترسم

نترس

یه چندروزبه تیپ وتاپت برس کم میاره😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میرسم فعلا ک لج کرده و غرور الکی

توانجام بده

هرچندبار۱بارچای ببر،زیرچشمی ببین نگات میکنه یانه😁😂🤣🤣

😄

من ببینم نگاه میکنه یه چشم غره باخنده ریزبهش میرم وآشتی

اگرمحل نده میفهم هنوزقهره منت نمیکشم😁😂🤣🤣🤣🤣