2777
2789
عنوان

درس خوندن

38 بازدید | 4 پست

من با صدای که باهاش حرف میزنم درس میخونم داد هم نمیزنم همسایه میزنه تو دیوار که درس نخون به اون چه ربطی داره چون صدا میره من از درس خوندنم بزنم یا بدون حرف زدن درس بخونم و نفهمم تازه از دیوار مشترک هم دورم تو حال دارم درس میخونم که صدا نره دیگه داره تو زندگی من سرک میکشه پلیسم گفت اگه صدا زیاد نباشه طوری نیست من دیگه حرفی ندارم اونکه همش صدای آشپزی کردنش میاد تو اتاقم کلا الان اتاقم بی‌فایده شده برام 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

بلندمیخونی؟😂منم همینم 

پنجره اتاقم سمت پارکینگه بعد پنجره روبازمیکنم شروع میکنم به درس خوندن همه همسایه هاهم پنجره شون بازه گوش میدن😂😂

حالا واسه ماانقدحرف میزنن دلم میخوادبرم دهنشونو ببندم ساکت بشن درس بخونم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
بلندمیخونی؟😂منم همینم  پنجره اتاقم سمت پارکینگه بعد پنجره روبازمیکنم شروع میکنم به درس خوندن ...

اره وقت کم میارم تو ظهر نخونم همش میزنه تو دیوار خونشون حتی صدای کم ما رو میشنون دیگه تقصیر من نیست بره عایق کنه خیلی وحشی‌ها انگار داد میزنم که میزنه تو دیوار حرف عادی هم بزنیم با همین صداس گیرم داشتم با یکی حرف میزدم تو خونم باید عین گاو بزنه تو دیوار خونم هم مسکونی آپارتمانی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقت کم میارم تو ظهر نخونم همش میزنه تو دیوار خونشون حتی صدای کم ما رو میشنون دیگه تقصیر من نیست ...

چقد بده درکت میکنم خونه ماهم همینه

من آهنگ میخوام بزارم میترسم همسایمون خواب باشه

چون آلارم گوشی اونا زنگ میخوره من میفهمم یا لامپ اتاقوروشن میکنن صدای کلید زدنشون میاد

ولی من بااین حال درس میخونم بلندبایدباشه چهاردیواری اختیاری والا

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
اره وقت کم میارم تو ظهر نخونم همش میزنه تو دیوار خونشون حتی صدای کم ما رو میشنون دیگه تقصیر من نیست ...

توهم دیوارشونو بزن وقتی حرف میزنن