سلام بچه ها
این تاپیک برای سوال دوستمه
دوستم ۲۵ سالشه و شوهرش ۲۸ سالش چندماهه عقدن ولی خانواده ی شوهرش هیچ عیدی رو براش عیدی نیاوردن حتی عید نوروز و عید فطر و...
با این که مادرشوهرش تو سر و گردن خودش یه عالمه طلا و النگوداره نکرده مثلا یدونه از النگوهاش بندازه دست عروسش به مناسبت یه عید ...
یعنی کلا هیچی هیچی الان هم که عید قربان و عید غدیر هست نمی خوان بیان و چیزی بیارن ولی دوستم خیلی ناراحت چون مادرش میگه که اطرافیان فلان عیدی رو برای عروسشون می خوان بیارن و فلان ... خانواده شوهرت چیزی نمی خوان برات بیارن ؟ احترام نمیذارن بهت و ...
دوستم هم از شوهرش نمیتونه توقعی داشته باشه چون شوهرش داره همه ی پولاش رو جمع می کنه برای عروسی و خرجاش و ی عالمه قرض و قسط داره چون کمک نداره.. و از شوهرش توقعی نداره چون اگر داشته باشه می خره و خسیس نیست ...
البته برای عید شوهرش یه انگشتر خودش خرید براش ولی فقط همین .. دیگه نه خرید سینی میوه و آجیل و لباس و.... هیچی نداشته به مناسبت عیدا.. میگه خانوادش باید بکنن یه سری از این چیزا یا هدیه ای بدن به عروسشون ولی کلا کاری نمی کنن با این که این یدونه پسر هم بیشتر ندارن ...
از ی طرف می گه چیزی نگم چون نیازی ندارم و کلا توقعی نداشته باشم از طرفی هم میگه اگر چیزی نگم عادت کردن که چیزی به روی خودشون نیارن و انگار نه انگار که عروس گرفتن و خودم بی احترام کردم از بس توقعی ندارم ...
ب نظرتون باید عکس العملی داشته باشه یا ناراحتی ب شوهر و خانوادش نشون بده ؟ دوستم چون خواهر نداره گفتم من اینجا بپرسم براش شما راهنمایی کنید ...