2789
عنوان

عیدی عروس

1426 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

این تاپیک برای سوال دوستمه

دوستم ۲۵ سالشه و شوهرش ۲۸ سالش چندماهه عقدن ولی خانواده ی شوهرش هیچ عیدی رو براش عیدی نیاوردن حتی عید نوروز و عید فطر و...‌ 

با این که مادرشوهرش تو سر و گردن خودش یه عالمه طلا و النگو‌داره نکرده مثلا یدونه از النگوهاش بندازه دست عروسش به مناسبت یه عید ...

یعنی کلا هیچی هیچی الان هم که عید قربان و عید غدیر هست نمی خوان بیان و چیزی بیارن ولی دوستم خیلی ناراحت چون مادرش میگه که اطرافیان فلان عیدی رو برای عروسشون می خوان بیارن و فلان ... خانواده شوهرت چیزی نمی خوان برات بیارن ؟ احترام نمیذارن بهت و ...

دوستم هم از شوهرش نمی‌تونه توقعی داشته باشه چون شوهرش داره همه ی پولاش رو جمع می کنه برای عروسی و خرجاش و ی عالمه قرض و قسط داره چون کمک نداره.. و از شوهرش توقعی نداره چون اگر داشته باشه می خره و خسیس نیست ... 

البته برای عید شوهرش یه انگشتر خودش خرید براش ولی فقط همین .. دیگه نه خرید سینی میوه و آجیل و لباس و....  هیچی نداشته به مناسبت عیدا‌‌.. میگه خانوادش باید بکنن یه سری از این چیزا یا هدیه ای بدن به عروسشون ولی کلا کاری نمی کنن با این که این یدونه پسر هم بیشتر ندارن ...

از ی طرف می گه چیزی نگم چون نیازی ندارم و کلا توقعی نداشته باشم از طرفی هم میگه اگر چیزی نگم عادت کردن که چیزی به روی خودشون نیارن و انگار نه انگار که عروس گرفتن و خودم بی احترام کردم از بس توقعی ندارم ...

ب نظرتون باید عکس العملی داشته باشه یا ناراحتی  ب شوهر و خانوادش نشون بده ؟ دوستم چون خواهر نداره گفتم من اینجا بپرسم براش شما راهنمایی کنید ... 

💪

راجع ب جمله دومت هیچ توقعی نداشته باش ک مادرشوهر طلاشو بده ب عروس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شاید رسم ندارند آخه ماهم رسم نداریم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه حرفیه خواهر من یعنی چی زنه بیاد النگوشو بده عروس؟ خدایی این دیگه توقع به جایی نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اتفاقا از شوهرش باید توقع داشته باشه

وظیفه خانوادش نیس

منم خانواده شوهرم هیچ کادویی ندادن البته فعلا ک عقدیم

عیدی و عید قربان و ... رو شوهرم هزینه کرد

اینا وظیفه مرده

اگر هم وضعیت مالیش خوب نیس نباید توقع داشته باشی و بگذری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه حرفیه خواهر من یعنی چی زنه بیاد النگوشو بده عروس؟ خدایی این دیگه توقع به جایی نیست 

منظور کلیم از این حرف این بود که اینطوری نیستن ندار باشن و نداشته باشن و دستشون ب دهنشون میرسه... 

💪
منظور کلیم از این حرف این بود که اینطوری نیستن ندار باشن و نداشته باشن و دستشون ب دهنشون میرسه...&nb ...

خب حالا شاید رسم ندارن، ماهم رسم نداریم والا 

با این توقعات به هیچ جا نمیرسه جز اینکه اعصاب خود عروس بهم میریزه و تو رابطه‌شون دچار مشکل میشن.  

خانواده نامزد منم هیچ کمکی نمیکنن منم از نامزدم توقعی ندارم چون میدونم داره تمام تلاششو میکنه.  خودم به نامزدم گفتم که هیچی نمیخوام با اینکه خانوادش بهش فشار میارن که عیدی بیارن ولی وقتی همه هزینه‌ها با نامزدمه، منم نمیخوام. البته نامزدم برام خرید کرده 

خانوادش برای همه عروسا سنگ تموم گذاشتن البته اون موقع پولدار بودن و تواناییشو داشتن ولی الان نمیتونن. 

یه انگشتر کوچولو براخواهرم آوردن ۱۳ ملیون پولشه بعد النگوشو چطور بده اخه ازقیمتا خبرداری هیچ مادرشوه ...

عزیزم منظور کلیم از اون حرف این بود که آدمایی هستن که دارا هستند خدارو شکر 

چون اگر نداشتن آدم توقعی نداشت 

بعدم مگه چی میشه آدم وقتی برای عروسش ارزش قائل باشه کار عجیبی نیست جای دوری هم‌نمیره بعدها عروسش هم ب جاش براش جیران می کنه تو زندگی میگه مادرشوهرم بهم ارزش گذاشت 

💪
چون اگر کسی نداشته باشه آدم میگه نمیشه توقعی داشت  ولی وقتی بدونی داره و می‌تونه و نمی کنه میگ ...

همه رو که یه شبه بدست نیاوردن. در طول چندین سال به اینجا رسیدن. نمیشه چنین توقعی داشت.  

شاید چنین رسمی ندارن یا رسم دارن ولی داماد باید خرج کنه. 

ما خودمون عید نوروز و قربان و شب چله رسم داریم و عروس هم به داماد کادوی مناسبی میده 

همه رو که یه شبه بدست نیاوردن. در طول چندین سال به اینجا رسیدن. نمیشه چنین توقعی داشت.   شاید ...

خوب فکر کن هیچ کدوم از اینا رو براش نیاوردن 

حق نداره الان ناراحت باشه ؟؟ 

از شوهرم توقعی نداره چون واقعا شوهرش خیلی تو خرجای عروسی و خونه دست تنهاست و‌نمی‌ خواد بهش فشار بیاره  

💪
خوب فکر کن هیچ کدوم از اینا رو براش نیاوردن  حق نداره الان ناراحت باشه ؟؟  از شوهرم توقع ...

نه.  به نظرم ناراحتی نداره. الان مثل قدیم نیست هزینه‌ها خیلی افزایش پیدا کرده نمیشه از خانواده همسر، توقعی داشت حتی اگه وضع مالیشون خوبه برای خودشون خوبه.  

دوستتون از نامزدش توقع داشته باشه چون اون قراره خرج زنش رو بده نه خانواده‌ش. حالا میتونه جشن ساده‌تری بگیرن تا پول داماد به بقیه خرجا برسه. 

خوب فکر کن هیچ کدوم از اینا رو براش نیاوردن  حق نداره الان ناراحت باشه ؟؟  از شوهرم توقع ...

اگه دوستت و خانوادش چنین رسمی و توقعی دارن بهتره اول مادر عروس با مادر داماد صحبت کنه و بپرسه برای عید قربان چه مراسمی دارن؟ که برای پذیرایی آماده باشن.  حالا اگه قراره داماد خرج کنه، ساده تر برگزار کنین. 

ولی باور کنین ارزش و احترام عروس، زوری و به این حرفا و مراسما نیست