2777
2789
عنوان

یکی به من بگه من چکار کنم....

186 بازدید | 15 پست

چکار کنم ینفر عاشقم بمونه همیشه..ازم خسته نشه. چه رفتاری باید داشته باشم. بقیه چکار میکنن

دوران دانشجویی تو خوابگاه یه هم اتاقی داشتم  هر وقت با دوست پسرش بحثش میشد حتی اگه تقصیر اینم بود با دروغ و کلک و سیاست یه کاری میکرد بجای اینکه این معذرت خواهی کنه آخرش پسره میومد منت کشی و عذرخواهی😒الانم 6ساله با همون پسره ازدواج کرده

ولی من نمیدونم چرا هر کی میاد سمتم با عشق و علاقه میاد.اما بعدش میزاره میره🤧

چکار باید بکنم؟!!! 💔

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

معلومه می‌ذاره میره چون تو خودت رو دوستداشتنی نمی‌دونی و فکر می‌کنی باید برای دوستداشتنی شدن تلاش کنی. اگر دلت خواست می‌تونی تاپیکای منو بخونی ولی روی عژت‌نفست کار کن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همیشه صداقت حرف اولو میزنه.

وقتی ادم صادق باشه نیازی به دوز و کلک و سیاست هم نیست.

سیاست برای بعضیا توی ذاتشونه. نمیشه یاد گرفت.

هرکس قدرتو بدونه میمونه و اگر لیاقتت رو نداشته باشه میره

اون اتفاقی بوده 

الان ۹۹ درصد پسرا هدفشون تست جدابیت مردانگیشون هست و بعد که می بینن تستشون موفقیت امیز بود تموم میکنن و میمونه یه دختر ساده با دلِ باخته شده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
سلام همیشه صداقت حرف اولو میزنه. وقتی ادم صادق باشه نیازی به دوز و کلک و سیاست هم نیست. سیاست برای ...

اتفاقا من مثل اونا اهل دروغ و کلک نیستم خیلی ادم ساده و صادقی ام.. بیشتر از این میسوزم که من چه کار بدی میکنم که لایق عشق نیستم.

اتفاقا من مثل اونا اهل دروغ و کلک نیستم خیلی ادم ساده و صادقی ام.. بیشتر از این میسوزم که من چه کار ...

اون ادما لیاقت تو رو ندارن.

به زودی ینفر مثل خودت نسببت میشه انشاءالله.

اگر کسی بخواد با کلک بمونه که بره بهتره.

چون شاید فردا روزی ینفر دیگه با همین سایت ها مخشو زد😁😁

آفرین به شما.

واقعا درکتون میکنم.

اتفاقا من مثل اونا اهل دروغ و کلک نیستم خیلی ادم ساده و صادقی ام.. بیشتر از این میسوزم که من چه کار ...

اولویتت کارهای خودت باشه و زود جواب پیامها رو نده، خودتو سرگرم علاقمندیهات کن طوری که بدونند برای خودت برنامه داری، اول آشنایی درباره‌ی ازدواج حرفی نزن بزار یمدت بگذره، خودتو دوست داشته باش و برای خودت تفریح و سرگرمی هفتگی داشته باش، درباره‌ی خودت از کلمات توهین آمیز استفاده نکن، شبها قبل خواب برای اون آدم دعای خیر کن و از خدا براش بهترینها رو بخواه، سعی کن از چارچوبهای اخلاقی خودت و خونوادت خارج نشی و خدای نکرده برای راضی کردن طرف تن به هر رذیلتی ندی، با همه محترمانه صحبت کن و به همه عمیقا احترام قلبی بزار، هروقت یاد اون آدم می‌افتی توی ذهنت دو سه تا از خصوصیات خوبش رو مرور کن، نمازهاتو اول وقت بخون و هفته‌ای یکی دوبار نماز شب بخون، درباره‌ی خاطرات منفی فکر نکن و خواستگارهای قبلیتو فراموش کن، موارد زیادی هست که من چنتا رو تیتر وار گفتم، هر کدومش چند صفحه توضیح داره. 

اولویتت کارهای خودت باشه و زود جواب پیامها رو نده، خودتو سرگرم علاقمندیهات کن طوری که بدونند برای خو ...

ولی بقیه نه اهل نماز شبن نه دعا.. اما راحت به خواسته هاشون میرسن. من  الان دختر16ساله نیستم. 28سالمه. با اینکه تو خانوادم خیلی سختی کشیدم اما هیچوقت برای فرار از این موقعیت تن به هر کاری نزدم..بعد این همه سال یکی نشست تو قلبم خیلی دوسم داشت خیلی ادم خوبی بود.نمیدونم چرا یهو از من سرد شد.اون تنها کسی بود که وسط اون همه بدبختی حالمو خوب میکرد. فک میکردم خوشبخت ترین دختر دنیام