2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 19 پست

سلام دوستای قشنگم تو روخدا بگین اندازه ضخامت اندومتر برای بارداری چقدر باید باشه؟واینکه من ضخامت اندومترم ۵ همه میگن کمه یعنی نمیتونم باردار بشم 

خسس_تتت-تههه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من ۸ بود باردار شدم زیر نظر دکتر مگ نیستی؟

خوشبحالت والا تازه رفتم دکتر سونو نوشت الان عصر میخام ببرم پیشش ببینم چیه گفتم اول بپرسم خودم یعنی من مشکل دارم دوستم

خسس_تتت-تههه💔
خوشبحالت والا تازه رفتم دکتر سونو نوشت الان عصر میخام ببرم پیشش ببینم چیه گفتم اول بپرسم خودم یعنی م ...

سلام برا من ۶ بود همه میگفتن نمیشی

فولیکولم تازه ۱۳ بود😄

نگران نباش 

سلام برا من ۶ بود همه میگفتن نمیشی فولیکولم تازه ۱۳ بود😄 نگران نباش 

عزمزم یعنی من میتونم بچه دار بشم راستی یه چیزی بگم من سه روز مونده بود پریود بشم رفتم سونو میشه چون نزدیک پریود بوده اینجوری کمه؟

خسس_تتت-تههه💔
خوشبحالت والا تازه رفتم دکتر سونو نوشت الان عصر میخام ببرم پیشش ببینم چیه گفتم اول بپرسم خودم یعنی م ...

منم زیر نظر دکتر بودم در عرض ۷ ماه هم عفونتم خوب شد هم کیست هام از بین رفت هم تنبلی تخمدانم هم رژیم تعیین جنسیت گرفتم

اما عزیزم نگران نباش مشکلی نیست با قرص خوب خوب میشی

من ۲۵ ماه قبل بود ک رفتم سونو گرافی گفت فولیکول (تخمدان) برای بارداری داری 

منم ب دکترم سونو رو نشون دادم گفت امشب برو اقدام کن 

منم ی شب اقدام کردم فقط و الان باردارم ۲۹ام هم اولین سونوگرافیمه

منم کلی قرص برای تخمک گذاری و تقویت بدنم خوردم امپول نوروبین و د۳ و سدیم کلراید 

تا ب نتیجه رسیدم فقط ی دکتر خوب پیدا کن

اگ سمت قرچک ورامین هستی بهت معرفی میکنم

فارغ ز غوغای جهان

عزمزم یعنی من میتونم بچه دار بشم راستی یه چیزی بگم من سه روز مونده بود پریود بشم رفتم سونو میشه چون ...

خیلی درصدش کنه اون موقع

روز ۱۴ ام پریودی اکثرا روز تخمک گذاریه اون زمان شانس بارداری ۹۹ درصده

فارغ ز غوغای جهان

منم زیر نظر دکتر بودم در عرض ۷ ماه هم عفونتم خوب شد هم کیست هام از بین رفت هم تنبلی تخمدانم هم رژیم ...

خیلی ممنونم عزیزم که انقدر امیدوارم کردی من اون سمت نیستم😘😍

خسس_تتت-تههه💔