2777
2789
عنوان

مستاجرمون ...

301 بازدید | 19 پست

خانما ما مستاجرمون پارسال مرداد ماه اومد خونه رو دید پسند کرد بیعانه داد ما خونه رو خالی نگه داشتیم تا شهریور 

امسال هم گفتیم بشین ازش یه چیز خیلی خیلی کم گرفتیم بعد بهش گفتیم همون موقع که بیعانه دادی باید بازم امسال رهن رو بدی میگه نه ۱ ماه و نیم بعد من اومدم اینجا در صورتی که ما خونه رو خالی نگه داشتیم براش 

چیکار کنیم حالا نمیده؟🤦🏻‍♀️

می‌خوایم بزاریم بانک لااقل ازش وام برداریم دلمون نیمد درشون بیاریم بازم میگم خیلی کم ازشون پول گرفتیم کرایه اصلا نه 

هایا

دقیقا تاریخی که توی قولنامه نوشته باید پول بده

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا تاریخی که توی قولنامه نوشته باید پول بده

ببین این خانم پولش رو صاحب خونه قبلی نمی‌داد ما گفتیم گناه داره بیان بشینن بعد پول رو بدن به ما ۱ ماه دیر تر دادن ما ام انقد دیونه ایم به تاریخ که پول رو دادن نوشتیم 

هایا
باشون راه بیاید خدایجا تلافی کنه براتون......انشاالله

اصلا وضع مالی بدی ندارن عزیزم خونه دارن ولی اومدن یه جا دیگه ماهم میگیم خب چرا دارین ما باهاتون راه اومدیم شما میزنین زیرش ما ۱ ماه خونه رو دادیم همینطوری نشستن گفتیم گناه دارن ولی ایشون مارو خیلی اذیت می‌کنه 

هایا
اصلا وضع مالی بدی ندارن عزیزم خونه دارن ولی اومدن یه جا دیگه ماهم میگیم خب چرا دارین ما باهاتون راه ...

خوب پس بگین به سلامت خونه رو لازم دارم ولی قانونا تاریخ تا یه ماه دیگس کاری نمیشه کرد

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ببین این خانم پولش رو صاحب خونه قبلی نمی‌داد ما گفتیم گناه داره بیان بشینن بعد پول رو بدن به ما ۱ ما ...

دیگه نمیشه کاری کرد  اگه دوست داشتین می‌تونستین تاریخ قولنامه رو یه ماه زودتر بنویسین ولی پشت قولنامه بنویسید فعلا پول رهن نداده به جای اون همون ماه رو کرایه بیشتر میگرفتین ، الان  از نظر قانونی اونا درست میگن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
خوب پس بگین به سلامت خونه رو لازم دارم ولی قانونا تاریخ تا یه ماه دیگس کاری نمیشه کرد

آره عزیزم میدونم چی میگی باورت میشه ما از دلمون نیمد اذیت بشن همینطوری رو کاغذ خودمون نوشتیم امضا زدیم ؟؟؟

تو بهترین منطقه تهران کسی الان ۱۰۰ میلیون رهن بدون کرایه پیدا نمیکنه خونه هم ۱۲۰ منزه 

هایا
دیگه نمیشه کاری کرد  اگه دوست داشتین می‌تونستین تاریخ قولنامه رو یه ماه زودتر بنویسین ولی پشت ق ...

میتونیم درشون بیاریم کاری نداره ولی انسانیت چیز دیگه میگه 

هایا
اصلا وضع مالی بدی ندارن عزیزم خونه دارن ولی اومدن یه جا دیگه ماهم میگیم خب چرا دارین ما باهاتون راه ...

بعضی متاسفانه همون 

ترحم برپلنگ تیز دندان هس

میشه بگید این شهید اهل کجاس 

الهی تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی

اینجور آدما خوبی بهشون نیومده من جا شما بودم مینداختمش بیرون

از دلمون نمیاد مستاجرامون کلا ۵ سال ۷ سال گذاشتیم نشستن تو خونه هامون ولی این خانم با اینکه از نظر شغلی مقام عالی دارن ولی اصلا اهمیت نمی‌دن پول آب و برق اونارو هم خودمون میریزیم 

هایا