2777
2789
عنوان

عنبر نسا کیا استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 27 پست

شاید باورت نشه دخترم ۴ سالشه 

دوسال درگیر گل مژه بود عفونت شدید پلک و اصلا صبحا چشمش باز نمیشد و مدام جوش پشت پلکش بود چندبار بردمش دکتر بی فایده بود گفتن بزرگ ترشد بیا عملش کنیم تخلیه کنیم گل مژه رو 

یک هفته براش عنبر نسا دود کردم سرشو گرفت روش 

دیگه جاشونم نموند 

کلا میگن برا جای زخم و عفونت و این چیزا خوبه میتونی گوگلم سرچ کنی حتی سیگارشم تو بسته بندی عطاریا میفروشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورت نشه دخترم ۴ سالشه  دوسال درگیر گل مژه بود عفونت شدید پلک و اصلا صبحا چشمش باز نمیشد ...

مرسی عزیزم که گفتی اینم برای خیلیا که میگن جامعه پزشکی خوبن 

همون جامعه پزشکی ای که با قرصو داروهاشون ده تا درد دیگم بهت اضافه میکنن ولی خیلیا با گیاهی درمان میکنن

عزیزم عنبرنسارا خیلی شرایط داده و باید برای الاغ ماده نوجوون باشه که تو مراتع علوفه خاصی چریده و جفت گیری هم نکرده باشه.. مطمئناً مداومت در انجامش بی اثر نیست.. ولی اصل داروهایی درمان عفونت طب ایرانی خیلی متفاوته و این فقط یه داروی مفرده است

همون جامعه پزشکی خیلیارو میکشه زیر تیغ درصورتی که خیلیا خیلی چیزارو با گیاهی درمان میکنن

آمار درمانها در بیمارستانهای سراسر جهان بیشتره یا کشته شدگان . در حمل و نقل ماشینی هم تصادف و مرگ و میر داریم چرا شما با گاری مسافرت نمیکنی که امن تره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آمار درمانها در بیمارستانهای سراسر جهان بیشتره یا کشته شدگان . در حمل و نقل ماشینی هم تصادف و مرگ و ...

همون آمار درمانی که میگی ...

هیچی ولشکن بحث نکن هرکی عقاید خودشو داره خداحافظ برو بیرون نخون کلا

عسل اصل الان درست پیدا نمیشه هر عسلیو زد اشکال نداره 

فرقی نداره چند قطره بزنه و پخشش کنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
همون آمار درمانی که میگی ... هیچی ولشکن بحث نکن هرکی عقاید خودشو داره خداحافظ برو بیرون نخون کلا

عزیزم ما که با هم سر جنگ نداریم . ملایم و آرام با هم بحث میکنم و به اشتباهاتمون پی میبریم شایدم  من اشتباه میکنم از حرفهای شما یاد میگیرم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خانوم اون خودش عامل عفونت و باکتریه

کی گفته؟ من ابله گرفتم همون روز اول ک چرکی میشنو یه هفته تمام طول میکشه ک خوب شن دود کردم خشکشون کرد همون روز اوللل دیگ باعث شد جاشون هم نمونه 

عنبر درمانیه واقعا