2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید میتونید حدس بزنید هدف من چیه؟ و اینکه آیا به زودی بهش میرسم؟ چون خیلی براش برنامه ریزی کردم

هیچ چیزی نیس که آدم تلاش کنه و بهش نرسه ، تو هم تلاشتو میکنی از تفریحت میزنی از خوابت میزنی مطمعن باش به خواسته ات که یه شغلی هس میرسی و بعد تو دلت میگی دوسه سال میرم و بعد به بچه دار شدن فکر میکنم حالا اونم دس خودت باشه میگی پنج شیش سال دیگه اما خوو حرف اطرافیان روت تاثیر داره بعد دوس داری بچت دختر باشه اما خانواده همسر پسر دوس دارن و .... 

نمیدونم چرا وقتی روت تمرکز کردم اینا ب ذهنم اومدن حالا اگ اشتب بودن دیگه ببخش 😁

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

حسش بهم چیه حسش در اینده چطور میشه به من گلم 

یه پسره قدبلند موی صاف که میده بالا موهاشو بغل مو سایه و تیپ اسپرت و شوخ و چهره جذاب تورو دوس داره اما شرایط ازدواج نداره ینی عشق داره بهت تو دلش اما اینکه ازدواج کنید رو هرچی قسمت ...

یه پسره قدبلند موی صاف که میده بالا موهاشو بغل مو سایه و تیپ اسپرت و شوخ و چهره جذاب تورو دوس داره ا ...

اره عزیزم همونه حس شما چند درصد درسته🥺🥺کی میلینمش ازش عذر خواهی کنم یا ن پرروتر میشه مرسی ببخشید عزیزم بوووووووس

اره عزیزم همونه حس شما چند درصد درسته🥺🥺کی میلینمش ازش عذر خواهی کنم یا ن پرروتر میشه مرسی ببخشید ع ...

بووس گلم ، نه معذرت خواهی نکن پرروتر میشه حالا اخلاقشم جوریه معذرت بخای کوتاه نمیاد فک میکنه حق بااونه و بدتر خودشو میگیره ، غیرتیه یجوری با یه استوری چیزی یکاری کن خودش بیاد سمتت چون اینجوری مهربونتر و ارومتره ، حسم با چیزایی ک گفتم بنظرت چند درصد درسته؟ مثلا از خودت بگم لاغر و موی صافی داری بدنت کم مو هست و احساساتی هستی و وسطای درس میری تو بحر یکی و به اهنگ با هندزفری گوش میدی زیاد و عاشق دریایی و از شلوغی بدت میاد و عاشق بچه هایی و از پرحرفی بدت میاد و از کسی که هی از غماش بگه برات بدت میاد و از ادمای خوش خنده و مهربون حوشت میاد و .... حالا تو بگو حسم چند درصد درسته 

یه پسره قدبلند موی صاف که میده بالا موهاشو بغل مو سایه و تیپ اسپرت و شوخ و چهره جذاب تورو دوس داره ا ...

راستش خیلی مغرورخ نمیدونم چجوری رفتار کنم باهاش ازم ناراحته یا عذر خواهی کنم یا نکنم پررو میشه جنبه نداره عادی باشم مهربونم باشم باهاش🥺😔

بووس گلم ، نه معذرت خواهی نکن پرروتر میشه حالا اخلاقشم جوریه معذرت بخای کوتاه نمیاد فک میکنه حق بااو ...

خیلییییی درسته فقط موهام صاف نیستش همین فدات شم اره دقیقا عشقممم پررو میشه دقیقا اخه خودش قلبمو شکونده بوده منم تلافی کردمش

خیلییییی درسته فقط موهام صاف نیستش همین فدات شم اره دقیقا عشقممم پررو میشه دقیقا اخه خودش قلبمو شکون ...

خوبکاری کردی بزار بدونه تو بهش وابسته نیستی و خطا کنه جوابشو میدی، هرچقد اهمیت ندی بهش پیشش عزیزتری از دخترای قوی و محکم خوشش میاد بهش بگو من اششتباهی ازم سر نمیزنه وقتی با یکی یه راهی رو برم اما طرفم سنگ بندازه جلوم منم عین همون سنگو میندازم جلوش پس اگه ازم دلخوری کارایی که تورو ناراحت میکنه رو نکن که منم نکنم تا توهم ناراحت نشی 

اینجوری نمیتونه بگه تو مقصری یا حق به جانب نمیتونه باشه 

خوبکاری کردی بزار بدونه تو بهش وابسته نیستی و خطا کنه جوابشو میدی، هرچقد اهمیت ندی بهش پیشش عزیزتری ...

چشم عشقم همینو بهش میگم فقط اول باید باهاش دوست شم بعد اینارو بهش بگم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂

وایییی همش درست بود😂😍

😂 آبروم میره بخدا تو سایت میگن یه رمالی هست

حالا هی میگم نرما توی حس شیشما اما وسوسه میشم و میگم 😂بعدمیمونم 

خوشبخت شی گلم 🥰

چشم عشقم همینو بهش میگم فقط اول باید باهاش دوست شم بعد اینارو بهش بگم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂

ن نمیخاد دوس نشو تحریکش کن یجوری تا اون بیاد پیویت 

اینجوری زبونت درازه تو بری طرف خودشو میگیره و تو هم حرص میخوری و ب خودت فوش میدی ک چرا رفتی سراغش