2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت بشم من مهربونم ، دوستت داره چون مهربونی چون دل شکستن بلد نیستی اما توی فامیل یا اطرافیانتون ک ...

هر خواستگاری میاد بهم میخوره خیلی نگرانم که حل نشه مشکلم یکی میگی هم زاد یکی میگه بختت بستن یکی میگه شانس نداری فامیلا هم اینروزا حرف پشتم زیاده ک ازدواجت دیر شده و فلان 

قربونت بشم من مهربونم ، دوستت داره چون مهربونی چون دل شکستن بلد نیستی اما توی فامیل یا اطرافیانتون ک ...

ممنون از وقتی که گذاشتی امیدوارم هر چی بخوای خدا ده برابر بهت بده دعا کن مشکل من حل بشه و ازدواج خوبی نصیبم بشه حداقل ادم خیری پیده بشه این نحسی رو باطل کنه حرز امام جواد هم ماه رمضون گرفتم انداختم خواستگار امد تا مرز بله گفتن و همه چی بعدش بهم خورد دوباره

ممنون از وقتی که گذاشتی امیدوارم هر چی بخوای خدا ده برابر بهت بده دعا کن مشکل من حل بشه و ازدواج خوب ...

عب نداره فدای سرت فامیل در هر حالت حرف میزنه اهمیت نده هرچند مامانت حساسه بنظرم و همون حرفا براش ازاردهنده میشه و همونا رو به تو هم منعکس میکنه اما خیلی هم خوش شانسی که خدا دوستت داره و حواسش بهت هست و بهترینارو برات میده اینو قول میدم که از دخترای فامیل خوشبخت تر میشی. سوره واقعه هم خوبه هرروز بخونی و بگی هدیه میکنم به روح شهید ابراهیم هادی تا واسطه ای شه بخت من از جای خوبی باز شه اینم نتیجه میده . من همش با همسرم اختلاف داشتم محبتشم برام بد میشد یکی از بچه ها اینجا دیدم گف این سوره حاجتمو براورده کرد منم خوندمش و واقعا نتیجه گرفتم خواستی تو هم یه امتحانی کن ، حالا هر موقع بحثمون میشه زود این سوره رو میخونم و اروم میشه دلم هرچند اهل نماز و اینا نیستم اما خب نتیجه اش خوب بود برام یعنی تو دلت نگی من نماز نمیخونم یا ترک میکنم و میخونم شاید خدا خوشش نیاد نه اینجو نیست خواستی بخون هرچند تا عید ازدواج میکنی منم تگ میکنی 😉 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم من رمال نیستم که ماه تولدت رو بگم

ببخشید میتونید حدس بزنید هدف من چیه؟

و اینکه آیا به زودی بهش میرسم؟ چون خیلی براش برنامه ریزی کردم

ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند🙂✨️

دوستت داره مست بوده احتمالا پیم داده بعد پاکیده، بازم میاد سراغت ، اما تو بنویس کاش میدونستی برنامه ...

منوووو بگووووو ووووو 

کی بچه دار میشم جنسیت 

فرهنگیان قبول میشم یا نه چ رشته ای ای امسال؟؟؟؟؟؟ 

@990shaparak  

عب نداره فدای سرت فامیل در هر حالت حرف میزنه اهمیت نده هرچند مامانت حساسه بنظرم و همون حرفا براش ازا ...

ممنون عزیزم چرا که ن حتما اینکارو میکنم و سوره واقعه میخونم اگه ازدواج کنم حتما دوست عزیزم میام خبرش میدم بهت ❤️دوست دارم دوست خوبم که انرژی خوب بهم دادی 

عزیزم من رمال نیستم که ماه تولدت رو بگم

سلام شاپرک جونم چطوری خوبی 😍💖 اونسری خواستم جوابتونو بدم تاپیکو قفل کرد خواستم بیام پیوی دیدم درخواست لغو شده 🥲

عزیزم یه سوال داشتم ازت اگه تونستی جواب بده لطفا مرسی🌸

حس اون اقا بهم چیه ؟ اصلا پیشنهاد میده ؟ این مدت اصلا بهم فکر کرده یا دلتنگم شده ؟ امکانش هست باهاش ازدواج کنم؟ میشه هرچی حس کردی راجبش بگی 

.