2789
عنوان

#هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 66 پست
زبانو چطور دادی

بددددددد خیلیبدددددد پایین ترین‌نمزه عمرم بوده البته تو نیم سال دوم😂تو چطور چند میشی

کنکورو چه کردی بقیه نمره هات

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا باهم شروع کنیم بخونیم

خوابم خیلی میاد😭نخوابیدم هنوز

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بددددددد خیلیبدددددد پایین ترین‌نمزه عمرم بوده البته تو نیم سال دوم😂تو چطور چند میشی کنکورو چه کرد ...

کنکور ک اصن😑 

بقیه شون بد نبود ولی زبان سخت بود جرعت ندارم پاسخ نامه چک کنم تو چ کردی کنکوو

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
کنکور ک اصن😑  بقیه شون بد نبود ولی زبان سخت بود جرعت ندارم پاسخ نامه چک کنم تو چ کردی کنکوو

من فعلا همه رو خراب کردم🤣فقط نهایی بعصیازو خوب کردم بنظرم درصدات چند شده از هرکس میپرسم شاید دو نفر ازم کمتر با برابر شدن همه یالان ماشاالههه

من فعلا همه رو خراب کردم🤣فقط نهایی بعصیازو خوب کردم بنظرم درصدات چند شده از هرکس میپرسم شاید دو نفر ...

تو ک درسخونی دختر

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
قهوع پیتونی بخوری

ن نمیتونم باید بخوابم سر دردم

تو ک درسخونی دختر

😂از کجا مییدونی

پس بخاب بیدار شدی خبر بده ا

باشه انشالله یادم نره نگم کنی میبینم انشالله هه 

حسم میگه😂

🤣حسن درست میگین ولی متاسفانه درسو چند ماه ول کردم هم الان سختمه بخونم هم باعث شد قهوه ای بشه کنکرو