2821
2789
عنوان

آجی کوچیکم💔🥺

203 بازدید | 10 پست

مامانم و بابام هردوشون خائنن،به شدت کثیییفن،حالا آجی کوچیکم۱۱سالشه،تو روبیکاش هی با افراد ناشناس،پسر  ودختر چت میکنه و با اونا دردودل میکنه...(سنشم به اونا الکی میگه۱۴ساله)

من خودمو میکشم بیا باهام دردودل کنه،اماچه کنم که دلش میخاد با غریبه ها حرف بزنه همیشه

میترسم بهش ضربه بزنن،از دردودلاش سواستفاده کنن،این روزا آدما خیای راحت دل میشکنن،،،به نظرتون چیکار کنم که نکنه اینکارو؟؟اصن من زیاد حساسم یا اون نباید اینکارو کنه؟؟چون خودش همیشه میگه ولم کنین،چرا نمیذارین،شما اقکارتون پوسیدس

اینکه میگم درد و دل میکنه ینی همههههه رازاشو برا طرف میگه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندسالته تو؟ مامان بابات مگه چه خیانتی میکنن؟

۱۵

بابام هرروز با یه هرزه تو خیابونا ول میگرده،مامانمم تو مجازی با هزار نفر درارتباطه و یکیشونو حضوری هم میبینه

۱۵ بابام هرروز با یه هرزه تو خیابونا ول میگرده،مامانمم تو مجازی با هزار نفر درارتباطه و یکیشونو حضو ...

متاسفم برات عزیزم

کاش بری پیش مشاوره واون راهنماییت کنه چیکار کنی در مورد خانوادت

والهی هردو سر عقل بیان 

متاسفم برات عزیزم کاش بری پیش مشاوره واون راهنماییت کنه چیکار کنی در مورد خانوادت والهی هردو سر عق ...

چلا رفتم پیش مشاور مدرسه،درواقع تنها مشاوری بود که بهش دسترسی داشتم،هیچ کاری که نکرد هیچی،بد تر کرد حالمو،دیگه کلامم بیوفته پیشش نمیرم برش دارم

زیاد بهش گیر نده ولی اروم اروم و غیرمستقیم به پیامدهای این کارش اشاره کن و بگو حواسش باشه و بخاطر خو ...

بهش خیلی گفتم،میگه اونکه مامانمه اونحوریه،منو چیکار داری،اگع میتونی برو اونو درست کن