2777
2789

خوندم 

انشاءالله حل شه🌹

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

🩵

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم عزیزم خدا مشکلات خودتم حل کنه❤️

ممنون عزیزم

برای شما هم حل شه من ذوق میکنم باتوجه به اینکه خودت گفتی من همیشه اگه کسی مشکلی داشته باشه دعا میکنم 

اگه حل شد بهم خبر بده تا خوشحال شم 

باشه؟

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

ممنون عزیزم برای شما هم حل شه من ذوق میکنم باتوجه به اینکه خودت گفتی من همیشه اگه کسی مشکلی داشته ب ...

من کل زندگیم دنبال کمک کردن به همه بودم حتی اگه هیچ کاری هم نتونستم انجام بدم حداقل دعا کردم براشون 

با حرفات ذوق کردم خیلی خیلی ممنونم ازت من هیچ وقت هیچ خوبی از هیچکس نگرفتم ولی تو...خیلی ممنونم

نمی‌دونم من دیگه امیدی ندارم ولی اگه شد حتما بهت میگم:)

من کل زندگیم دنبال کمک کردن به همه بودم حتی اگه هیچ کاری هم نتونستم انجام بدم حداقل دعا کردم براشون& ...

عززییزممم ♥️

بخاطر قلب مهربونه و دل پاکته 

اشکال نداره خدا که میبینه و می‌دونه دختر گل 

نمیدونم مشکلت چیه ولی مطمئنم حل میشه

توکل به خدا 

عززییزممم ♥️ بخاطر قلب مهربونه و دل پاکته  اشکال نداره خدا که میبینه و می‌دونه دختر گل  ...

ممنونم واسه حرفایی قشنگت ❤️

ایشالله عزیزم ایشالله من که همیشه توکل میکنم