2789
عنوان

ببخشید

910 بازدید | 20 پست

من امروز ناهار خونه مامانم بودم

حالم خیلی بد بود (بخاطر بیماریم)

نخواستم کسی بفهمه حالم بده مخصوصا مامانم که این همه زحمت میکشه ناهار درست میکنه

حالا بخاطر حالِ من غصه بخوره

رومم نشد به همسرم بگم حالم بده گفتم یه جمعه ست خونه ست

رنگم بی نهایت زرد شده بود و اصلا نمیتونستم خودمو نگه دارم

الکی به همه گفتم باعرض معذرت دلپیچه و.... دارم

خواستم زود از خونه مامانم بیام بیرون 

از شانس بدم  از بس حالم بد بود

همسرم زور منو برد دکتر منم الکی به دکتر گفتم دلپیچه دارم ایشون هم سِرم و دوتا قرص برام نوشت

به همسرم گفتم سرم رو نگیر حوصله ام نمیکشه بزنم خداروشکر نگرفته ولی قرص ها گرفته و منو مجبور کرد از قرص ها رو بخورم

حالا غیر از درد خودم دوتا قرص ها رو با هم خوردم دلمم درد گرفته😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

سلام عزیزم خوبی ؟ منو یادته؟

چی شده گلم خدا سلامتی بده 💗 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا هیچوقت اسم بیماریتو نمیگی؟ بیماری انتخاب کسی نیست که کسی بخواد بخاطرش سرزنشت بکنه اونم جسم ...

کاش میتونستم بگم

اونوقت متوجه میشدید مقصر اصلیش خودم بودم

وبه دیگران حق میدید که سرزنشم کنن

کاش میتونستم بگم اونوقت متوجه میشدید مقصر اصلیش خودم بودم وبه دیگران حق میدید که سرزنشم کنن

پس اینجوری که مشخصه علاوه بر رنج بیماریت خودسرزنشی هم داری و شاید این باعث میشه که افسرده باشی و دنبال درمان نری یا از درمانش ناامید باشی که بنظر من این خودخوریه ازبیماریت بدتره

کلا خودتو سخت میبخشی 

با شناخت نسبی ای که ازت پیدا کردم حتی مقصر هم نیستی حالا اگه میگفتی دیگران هم میتونستن نظر بدن و اینو تایید کنن

پس اینجوری که مشخصه علاوه بر رنج بیماریت خودسرزنشی هم داری و شاید این باعث میشه که افسرده باشی و دنب ...

ممنونم که نظرت رو گفتی عزیزم

ببخشید اصلا حالم خوب نیست تا بیشتر برات توضیح بدم

ممنونم که نظرت رو گفتی عزیزم ببخشید اصلا حالم خوب نیست تا بیشتر برات توضیح بدم

ای خدااا من واقعا برات ناراحت میشم وقتی میگی حالم بده و هیچکس هم از اطرافیانت شدت درد و غمتو نمیدونن بابا بس کن دختر به خودت بیاااا

بخدا اتفاقی برات بیفته همون عزیزانت نمیبخشنت که باهاشون صادق نبودی که اجازه مهرورزی و کمک کردن بهشون ندادی

بابا بخدا دنیا اصلا انقدر جدی و مهم نیست که اینجوری خودتو زجرکش کنی یکم راحت بگیر رها کن رهااااا

میشه اینجا بگی دقیقا مشکلت چیه؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

میشه اینجا بگی دقیقا مشکلت چیه؟

بیماری جسمی دارم که تازگی جراحی دارم اونو ولش کنید

وسواس فکری و استرس و اضطراب شدید دارم

بیماری جسمی دارم که تازگی جراحی دارم اونو ولش کنیدوسواس فکری و استرس و اضطراب شدید دارم

برای وسواس فکریت : ذکر لاحول زیاد بگو .صبح موقع طلوع آفتاب دست راست بذار رو قلبت و ۷۰ بار یا فتاح رو بگو . یه نماز حدیث نفس هم هست اونو هم بخون.خیلی موثره.ضمنا وسواس از جانب شیطانه به وسواست محل نذار .چون شیطان مغروره محل ش ندی می‌ذاره میره .اون اذکار هم واقعا مفیده

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

برای وسواس فکریت : ذکر لاحول زیاد بگو .صبح موقع طلوع آفتاب دست راست بذار رو قلبت و ۷۰ بار یا فتاح رو ...

یه مشاوره رفتم تقریبا کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی.....😔

یه مشاوره رفتم تقریبا کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی.....😔

ولی چی؟ این اذکار و نماز حدیث نفس هم بخون هروز 

ولی چی؟ این اذکار و نماز حدیث نفس هم بخون هروز

اثری نداره من هرنماز و دعاایی رو بگید خوندم

ولی بازم چشم نمازی که گفتید رو میخونم