2777
2789
عنوان

طلاق

1009 بازدید | 21 پست

شوهرم به من تهمت زد که مریضم و عفونت دارم . هر دکتری که میرفتم بم میگفتن سالمی و هیچیت نیست مادرش و خواهرش با من میومدن و حرفای دکتر رو شنیدن 

اما می‌گفت موقع رابطه بوی بدی ازت میاد به طوری که بو فضای اتاق رو پر می‌کنه . عجیب اینجا ست که بو رو فقط خودش حس می‌کنه 

آزمایش و سونو و همه چی نشون داد سالمم

.. یه روز صبح هم از خواب بیدار شد بم گفت جمع کن برو خونه بابات 😔 حتی یک ماه هم از عروسی نگذشته بود 

بعد هم رفت دادخواست طلاق داد و آبروم رو به دروغ پیش مردا بُرد . حرفای ج ن س ی و اتاق خواب رو زد . 

آبرو شرف برام نزاشت ... روانمو داغون کرد الهی که خیر نبینه 

دلم طلاق نمی‌خواست 

چون شدم حرف سر زبون مرد و زن 

حاضر بودم با اخلاق گندش بسازم اما اینطوری نیوفتم سر زبونا😔😔😔 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطمئن باش تاوانشو خیلی بد پس میده

دنیا همینطوری نیست میچرخه

الهی خدا بهت صبر بده خیلی سخته متاسفم "💔💔💔

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
از این مرد طلاق بگیری روان خودتو راحت میکنی.دیدیم اینجور مرد  که بهانه جویی میکرد تهش به زنش خی ...

آره طلاق بهترین راهه 

دکتر زنان بم گفت از نظر من شوهرت داره بهونه میگیره و داره الکی روت عیب می‌زاره

مطمئن باش تاوانشو خیلی بد پس میده دنیا همینطوری نیست میچرخه الهی خدا بهت صبر بده خیلی سخته متاسفم ...

هر چی از حال بدم براتون بگم کم گفتم ... مطمئنم بد تاوان پس میده . اما تکلیف شرف بر باد رفته من چی میشه . روان داغونم . 

کاش خدا بلای آرومتری سرم نازل میکرد

چه حیوونی راحت شدی والا

یه حیوون وحشی بود . اما نگم اگه ظاهرشو ببینی میگی یه مرد سرسنگین فهمیده و نجیبه . باور نمیکنی که آبرو برا ناموسش جلو مردا نگذاشته بی غیرت....

هر چی از حال بدم براتون بگم کم گفتم ... مطمئنم بد تاوان پس میده . اما تکلیف شرف بر باد رفته من چی می ...

میفهمم ادم تا وقتی ی مشکلی داره کسی نمیدونه ی درده وقتی بقیه میفهمن هزار تا

اما قوی باش عزیزم تو اشتباهی نکردی بابتش شرمنده شی ی تهمت بوده که ی مدت بگذره فراموش میشه

از خدا میخوام بهترسن ها برات رقم بخوره با ی ادم عالی اشنا شی و خوشبخت شی🙏🙏🙏

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
دوره عقد نداشتی یا نامزدی؟؟؟ یهو اینطوری شد؟؟؟؟

۱ سال عقد بودیم . رفتارش خوب بود یهو این طور شد 

خانوادش میگن جادو جمبل شده . اما حالا که کار به طلاق رسیده به مردم میگن دختره مریضه چون مردم دلیل طلاق رو میپرسن نمیشه بگن پسرمون جادو شده که زنشو نخواست😔

میفهمم ادم تا وقتی ی مشکلی داره کسی نمیدونه ی درده وقتی بقیه میفهمن هزار تا اما قوی باش عزیزم تو اش ...

ممنون از دعای خیرت ... چه کنم دیگه،  اینم از بخت سیاه من 

التماس دعا 😔🙏

ممنون از دعای خیرت ... چه کنم دیگه،  اینم از بخت سیاه من  التماس دعا 😔🙏

خواهش می کنم همچنین🌹

۱ سال عقد بودیم . رفتارش خوب بود یهو این طور شد  خانوادش میگن جادو جمبل شده . اما حالا که کار ...

با خودش صحبت کن منطقی اخه فقط بخاطر ی بو و….

عجیبه

کارای طلاقتون سریع ک اوکی نمیشه یکم زمان میبره خدابزرکه

ینی اصلا تو عقد رو روابططتون حساس نبود؟؟؟

با خودش صحبت کن منطقی اخه فقط بخاطر ی بو و…. عجیبه کارای طلاقتون سریع ک اوکی نمیشه یکم زمان میبره ...

فایده نداره خواهر .به مشاور دادگاه دروغ میگه بش میگه با دکتر دست به یکی کرده که دکتر بگه من سالم هستم 

نه حرف دکتر رو قبول داره نه میشه باش به تفاهم رسید .. 

یه بیشعور به تمام معناست که خدا قسمت من کرد🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز