2821
2789
عنوان

طلاق

444 بازدید | 6 پست

شوهرم به من تهمت زد که مریضم و عفونت دارم . هر دکتری که میرفتم بم میگفتن سالمی و هیچیت نیست مادرش و خواهرش با من میومدن و حرفای دکتر رو شنیدن 

اما می‌گفت موقع رابطه بوی بدی ازت میاد به طوری که بو فضای اتاق رو پر می‌کنه . عجیب اینجا ست که بو رو فقط خودش حس می‌کنه 

آزمایش و سونو و همه چی نشون داد سالمم

.. یه روز صبح هم از خواب بیدار شد بم گفت جمع کن برو خونه بابات 😔 حتی یک ماه هم از عروسی نگذشته بود 

بعد هم رفت دادخواست طلاق داد و آبروم رو به دروغ پیش مردا بُرد . حرفای ج ن س ی و اتاق خواب رو زد . 

آبرو شرف برام نزاشت ... روانمو داغون کرد الهی که خیر نبینه 

دلم طلاق نمی‌خواست 

چون شدم حرف سر زبون مرد و زن 

حاضر بودم با اخلاق گندش بسازم اما اینطوری نیوفتم سر زبونا😔😔😔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واه چه بیشرف .تو دادگاه‌گفت؟

ای کاش توو دادگاه می‌گفت ، حرفی نبود 

اما جلو مردا فامیلش گفت.  اونم با جزییات ، فکر کن از خونریزی شب اول عروسی بگیر که چقدر خون اومد ازم . بعدش گفت خودشو منقبض می‌کنه نمی‌زاره کارمو بکنم و در آخر هم بوی بد ازش خارج میشه و دختره مریضه . طوری که بش گفتن بسه زشته ادامه نده . من ناموسش بودم چطور تونست اون حرفا رو بزنه 

فکر نکنم مردی با زنش همچین کاری کرده که این روانی با من کرد

ای کاش توو دادگاه می‌گفت ، حرفی نبود  اما جلو مردا فامیلش گفت.  اونم با جزییات ، فکر کن ا ...

خاک توسرش معنی حریم رو نمیدونه بیشرف ناموس هم نمیدونه یعنی چی اصلا ابروی تو نرفته ابروی خودشو برده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز