2777
2789
زنونه اومدن مامانش و خواهرش بابا بزرگم فوت شد فعلا متنظریم چهلم اینا بگذره هفته دیگه احتمالا اگه مر ...

انشالله مبارکه 😂💕

منم استرس داره تیکه پارم می‌کنه 

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله مبارکه 😂💕 منم استرس داره تیکه پارم می‌کنه 

من نمیدونم چرا خیلی ریلکسم استرس ندارم

بابام کلا یکم زیادی لفتش میده دلیلشم نمیدونیم..

مامانم میدونه باهاش سر قرار اینا میرم باهم در ارتباطیم ولی بابا نمیدونه(سر همین قرار رفتن اینا چون یکم باهاش راحتم زیاد استرس ندارم)

خانواده اونم میدونن ولی خب نمیدونم چرا انگار طلسم شده همه چی برای من عجول کند پیش میره

من نمیدونم چرا خیلی ریلکسم استرس ندارم بابام کلا یکم زیادی لفتش میده دلیلشم نمیدونیم.. مامانم میدو ...

نههههه نرماله عزیزم 😂 منم آروم پیش میبرن خانواده؛ اتفاقا هرچی آروم تر بهتر... بنظرم خود ادم ممکنه درگیر احساس بشه حواسش جمع همه چی نباشه اما اطرافیان و خانواده ادم میتونن بهتر بشناسن طرف مقابل و...

نههههه نرماله عزیزم 😂 منم آروم پیش میبرن خانواده؛ اتفاقا هرچی آروم تر بهتر... بنظرم خود ادم ممکنه د ...

خب درسته ولی خب دو سالم کم چیزی نیستا خواهر

الان تا چهلم بابا بزرگم لفتش میدن بعدشم محرم سفر(میشه بدون مراسم محرمیت خوند تو اون ماها؟) بعدشم مدرسم شروع میشه و یه کوچولو دیگه لفتش بدن میشه تایم امتحانام و نگه میدارن برا عید😐🚶‍♀️

بچم بابا جان سال دیگه دوازدهمم

توروخدا عجله نکن 😂

کاش میذاشتی مدرسه تموم بشه

من درگیر دکتری خوندنم؛ خواستگار اومده هوش و حواس ندارم درس بخونم...وای بحال تو 

توروخدا عجله نکن 😂 کاش میذاشتی مدرسه تموم بشه من درگیر دکتری خوندنم؛ خواستگار اومده هوش و حواس ند ...

خب میدونی یکم شرایط خانوادگیم اصلا خوب نیس نیاز دارم از خانوادم جدا شم تا بلایی سرم نیاد

دوسش دارم و نمیتونم مخفیانه باهاش باشم الان که خانواده ها در جریانن راحت تر میتونیم باهم باشیم

حالا فک کن الان هم درگیر مراسم خواستگاری هم خونه عوض کردن هم فوت بابا بزرگم قشنگ امتحانارو..😂😂😂

خب میدونی یکم شرایط خانوادگیم اصلا خوب نیس نیاز دارم از خانوادم جدا شم تا بلایی سرم نیاد  دوسش ...

حداقل پاس شو درگیر نشی دوباره شهریور...

انشالله ازدواجت هم موفق باشه گلم 🌺

حداقل پاس شو درگیر نشی دوباره شهریور... انشالله ازدواجت هم موفق باشه گلم 🌺

پاس که میشم ولی خب یکی دوتاش خیلی حالم بد بود نرسیدم بخونم

خیلی خوشم اومد ازت باحالی🥺

مرسی گلم انشاالله ازدواج شماهم موفق باشه

پاس که میشم ولی خب یکی دوتاش خیلی حالم بد بود نرسیدم بخونم خیلی خوشم اومد ازت باحالی🥺 مرسی گلم ان ...

اشکال نداره؛با این شرایطت همینم که پاس میشه خوبه...

مرسی؛امیدوارم منم درست تصمیم بگیرم؛دعا کن❤️