2777
2789
عنوان

تا مجردید...

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 25 پست
میدونی. پدرمادر (هر پدرمادری) لیاقت بیشتری داره تا یک آدم غریبه. اونا اگر محبت مارو نبینند باز هم می ...

اره واقعا البته من پدر خوبی نداشتم حتی ازدواجم هم به اصرار اون بود ولی الان که نگاه می‌کنم دلم برای اون بیشتر میسوزه تا شوهر پر روم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چرا؟؟؟ چرا با ازدواج غلط باعث دلسرد شدن بقیه جوان ها میشید

دلسرد نمیشن که. یک سری چیزا درس زندگیه. شاید شما تجربه دیگرون رو نداشته باشی خواستی استفاده کن نخواستی نه. شوهرم رو دوست دارم اما هرجور حساب کنی پدرمادر خیلی بیشتر زحمت کشیدن.

درسته ولی بنظرمن خونه پدری تاوقتی مجردی قشنگه بعداینکه ازدواج میکنی دیگه مزه قبلونداره

اخ دقیقا

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
میخواستی ازدواج نکنی

😐😐😂

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

؟؟؟

جمله حقی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

جمله حقی بود

آخه دهن ما مجردا رو سرویس کردن 

یا میان اینجا تاپیک میزنن و از خوشی هاشون میگن و ما باید حسرت بخوریم یا چس ناله هاشون میارن اینجا و میگن ازدواج بده ازدواج نکنید 

چه وضعشه آخه 

...
آخه دهن ما مجردا رو سرویس کردن  یا میان اینجا تاپیک میزنن و از خوشی هاشون میگن و ما باید حسرت ...

همه یجور نیستن آدم عاقل هم تا تجربه نکنه و به چشم نبینه چیزی رو باور نمیکنه بیخیال

1
5
10
15
20
25
30
35
40