2821
2789
عنوان

تا مجردید...

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
میدونی. پدرمادر (هر پدرمادری) لیاقت بیشتری داره تا یک آدم غریبه. اونا اگر محبت مارو نبینند باز هم می ...

اره واقعا البته من پدر خوبی نداشتم حتی ازدواجم هم به اصرار اون بود ولی الان که نگاه می‌کنم دلم برای اون بیشتر میسوزه تا شوهر پر روم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پس چرا؟؟؟ چرا با ازدواج غلط باعث دلسرد شدن بقیه جوان ها میشید

دلسرد نمیشن که. یک سری چیزا درس زندگیه. شاید شما تجربه دیگرون رو نداشته باشی خواستی استفاده کن نخواستی نه. شوهرم رو دوست دارم اما هرجور حساب کنی پدرمادر خیلی بیشتر زحمت کشیدن.

درسته ولی بنظرمن خونه پدری تاوقتی مجردی قشنگه بعداینکه ازدواج میکنی دیگه مزه قبلونداره

اخ دقیقا

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
جمله حقی بود

آخه دهن ما مجردا رو سرویس کردن 

یا میان اینجا تاپیک میزنن و از خوشی هاشون میگن و ما باید حسرت بخوریم یا چس ناله هاشون میارن اینجا و میگن ازدواج بده ازدواج نکنید 

چه وضعشه آخه 

...
آخه دهن ما مجردا رو سرویس کردن  یا میان اینجا تاپیک میزنن و از خوشی هاشون میگن و ما باید حسرت ...

همه یجور نیستن آدم عاقل هم تا تجربه نکنه و به چشم نبینه چیزی رو باور نمیکنه بیخیال

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت🥺💞🌙

2790
2823