2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

213 بازدید | 19 پست

بچه ها بنظرتون سوراخ کردن گوش واسه یه دختر ۱۴ ساله مناسبه؟ 

و اینکه حدودا کجایگوش خوشگلتر میشه سوراخش کنی؟ 

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا بالاش بعد گوشواره های قشنگی هس هر مدل انقد قشنگ میشه خودم 4 جا سوراخ کردم

و اینکه ببخشید چند گرفتن؟ 

و گوشواره باید هر چهار جا مثلا طلا بندازی؟ 

و مشکلی نداشتی عزیزم؟ 

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

اره مناسبه فقط اگه من بخوام برگردم به گذشته قزعا میرم پیش کسی که با دستگاه سوراخ نمیکنه تازه فهمید ...

خب مگه بجز دستگاه با چیز دیگه ای هم میشه؟ 

و اینکه چه مشکلی برای شما پیش اومد؟ 

نمیدونم ولی هر گوشم چهار تا سوراخ داره

مشکلی که واست نداشت؟ 

با دستکاه انجام دادن؟ 

من با انژیو کت سوراخ کردم که عفونت نکنه فقط یکم وحشتناکه 

خودت سوراخ کردی؟ 

و اینکه ببخشید چند گرفتن؟  و گوشواره باید هر چهار جا مثلا طلا بندازی؟  و مشکلی نداشتی عز ...

دو سال پیش هر کدوم 50 یا 60 با دستگاه

اول ی ضد حساسیت میزنن ولی سریع باید طلا بندازی نمیدونم من ک بهشون حساسیت داشتم کلا من بعد از 8 ماه بخیه ای انداختم طلا

اره اوایل خیلی درد میکردن مثلا ی چیزی دستت بهشون یهو میخورد دیگه اشکت درمیومد😂😪هی زخم میشدن هر چرک میزدن خون میومدن ولی الان خوبه خوب شدن فقط یکم درد دارن ک احساس نمیکنی فقط موقع گوشواره عوض کردن احساسش میکنی

مشکلی که واست نداشت؟  با دستکاه انجام دادن؟

با دستگاه سوراخ کردم هیچ وقت خوب نشد همش عفونت کرد

دادم بابام گوشمو سوراخ کرد

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
خب مگه بجز دستگاه با چیز دیگه ای هم میشه؟  و اینکه چه مشکلی برای شما پیش اومد؟

برای من مشکلی پیش نیومد ولی سوراخ گوشام قرینه نیست و خیلی دیر خوب شد

تحقیق کردم بعضی جاها با سوزن مخصوص یا انژیوکت میزنن و بعد استفاده میندازن دور

یعنی هر نفر یکی و دوستام که اون شکلی انجام دادن حدودا تو دوماه گوششون خوب شد و من بعد یک سال و نیم گوشم هنوز خوب نشده

دستگاه رو هرچقدرم ضدعفونی کنن که معمولا نمیکنن و ظاهریه بازم الودگی رو میتونه منتقل کنه و بیماری هایی که از خون منتقل میشن خیلی جالب نیستن

من رفتم پیش یکی کارش پیرسینگ زدن ک سوراخ کردن گوش بود 

تنها اشتباهم تو انتخاب گوشواره بود مصنوعی گفتم باشه تا بعدش برم طلا بندازم 

یه دونه پرسینگ نازک برام گذاشت تو گوشت گوشم،گیر  کرد رفتم درمانگاه برام درآوردن انقدر خونریزی کرد فقط حلقه ای بنداز براش