2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشم به هفتم معمولا خیلی قبولش راحت تره 

ایشالا قبوله

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

از کجا ما بدونیم آخه...ولی قبولم نشد چیزیو از دست نداده..من خودم قبول نشوم ششم و نهم،رفتم نمونه.. خداروشکر کنکورم خوب شد

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بله 

من راهنمایی ک بودم خیلی معلما تشویقم کردن ک دبیرستان برم 

ولی شرایطش نبود برام

کلی کتاب معرفی میکردن یکیشون میگف سی و یک استان خیلی خوبه حتما بگیر 

نمیدونم برا راهنمایی هست یا نه ولی اگه داره براش بگیرید

بیشتر سوالای تیز هوشان تحلیلی و چرتن پس رو این چیزاش کار کنه بهتره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

انشالله که قبول بشن امااگر نشد هم نگران نباشید

ولی اگر براتون خیلی مهمه روی آزمون بعدیش که فکر کنم سال نهم میشه سرمایه گذاری کنید از اون مقطع بره تیزهوشان بهتره  گرچه پذیرشش کمی سختره

اما خب یکم دیر شروع کرد برای تیزهوشان تقریبا یکی دوماهه می خونم اما خیلی هوشش بالاست .

الان داخل کتاب جامع هوش شهودی و دقت و تمرکز رو تموم کرده و داره ریاضی و هوش زبانی رو می خونه