2821
2789
عنوان

کمککککک!!!!

191 بازدید | 20 پست

بچه ها من یه سوال داشتم می‌دونم شاید مسخره باشه ولی خب....

سوالم اینه بعد هربار دستشویی رفتن چند بار باید دست رو بشوریم؟(مثلا بعد از ادرار یا بعد از مدفوع) شرمنده واضح گفتم ولی مجبورم چون دستام به شدددددت خشک شده میتونم بگم شبیه پوست کرگدن سفت و خشک و قرمززز دیشب مهمان واسمون اومد اصلا روم نمیشد که برم باهاشون دست بدم همش دستام رو قایم میکردم اگه میشه بگین شما دست هاتون رو بعد هر دستشویی چند بار میشورین تا منم این کار رو انجام بدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی من یبار تو حیاط و تمام

کار خوب و شما میکنی من وسواس دارم آخه🚶🏻‍♀️هر سری برم دسشویی بلا استثنا باید پاهامم بشورم

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
کار خوب و شما میکنی من وسواس دارم آخه🚶🏻‍♀️هر سری برم دسشویی بلا استثنا باید پاهامم بشورم

اینکه خوبه من به علاوه پاهام لباس هام عوض میکنم چندین بار تا آرنج دستام رو میسورم و...

اینکه خوبه من به علاوه پاهام لباس هام عوض میکنم چندین بار تا آرنج دستام رو میسورم و...

خوبه تو ام وسواس داری🤣🤝🏻تو دوست خوب منی

اوه اوه چقد سختش میکنین

من مشکلم موقع اشپزیه حتی اگه ی قاشق رب بزنم به غذا باز میام دستمو میشورم ینی تا ی وعده غذا بپزم ۱۰تا۱۵بار دستمو میشورم و خیلی بدم میاد 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

ببخشیدا خندم گرفت مثل خودازاریه🤣🤣🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اوه اوه چقد سختش میکنین من مشکلم موقع اشپزیه حتی اگه ی قاشق رب بزنم به غذا باز میام دستمو میشورم ین ...

😂عزیزم من از شما بد ترم آشپزی میخوام کنم آخرش انگشتام چروک میشن دیگه 

😂عزیزم من از شما بد ترم آشپزی میخوام کنم آخرش انگشتام چروک میشن دیگه 

خداروشکر تو این مورد تنها نیستم🤣🤣🤣

اعصابم خرد میشه اینجور مواقع

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خداروشکر تو این مورد تنها نیستم🤣🤣🤣 اعصابم خرد میشه اینجور مواقع

🤣اصن همه خانوما همینن تقریبا مامانمم اینجوریه حتی ولی خب اعصابمون خورد نمیشع من از تمیزی لذت میبرم