2777
2789
عنوان

خسته شدم

106 بازدید | 12 پست

یجوریم که به تمام اون پسرایی که به من اهمیت میدن اهمیت نمیدم بعد دقیقا میرم رو بدرد نخور ترینا کراش میزنم من که کلا به بی حسی کامل رسیدم وقتاییم که اینطوری میشم از پسرای بد خوشم میاد بعدش چند برابر سخت گیر تر و بی حس تر میشم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دقیقا منم یعنی گوه تو شانسم این همه پسر منتظر یک نیم نگاهمن میرم دست میزارم رو دوقطبی گوه اخلاق که آ ...

دقیقا چرا باید اینطوری باشه درگیر یکی بشم که از همه نظر پایین تره بعد فکرم مشغول بشه 😒

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دقیقا چرا باید اینطوری باشه درگیر یکی بشم که از همه نظر پایین تره بعد فکرم مشغول بشه 😒

😑والا به خدا  یعنی روانی تحویل میگیریم آدم میکنیم واسع خودمون کلاس بزار😐😐

میشه تعریف کنی چیشد و چطوری؟! 

رابطمون لانگ بود قرار بر ازدواج هم بودا   یک مدت دیگه هم ببینیم همو  هم دوست داشتیم واقعا عاشق هم بودیم یهو اخلاقش عوض شد گفت نمیخوام با رفتارم اذیتت کنم خستم از این رابطه 😐لانگ

رابطمون لانگ بود قرار بر ازدواج هم بودا   یک مدت دیگه هم ببینیم همو  هم دوست داشتیم واقعا ...

توام میگفتی خسته نباشی و خداحافطی میکردی بعد می‌دیدی چطوری پشیمون میشد و التماس می‌کرد پسرا هرچی بیشتر بهشون اهمیت بدی بیشتز لوس میشن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
توام میگفتی خسته نباشی و خداحافطی میکردی بعد می‌دیدی چطوری پشیمون میشد و التماس می‌کرد پسرا هرچی بیش ...

و بعدش همین دیروز هم بهش پیام دادم تا خواستم پاکش کنم سین کرده بود ولی جواب نداد منم دیگه بیخیال شدم😅سخته ولی خوب فراموش کنم بهتر  میدونم بعدا میاد ولی زمانی میاد که دیر شده

و بعدش همین دیروز هم بهش پیام دادم تا خواستم پاکش کنم سین کرده بود ولی جواب نداد منم دیگه بیخیال شدم ...

آره بیخیالش لیاقت ندارن اینا منم کلی پسر که موقعیتشون بهتر بود تو این چن وقت اومدن پیام دادن اهمیتی ندادم بعد الان یکم ذهنم درگیر ی پسری شده که واقعا میدونم تیکه ای نیست 😂

اما میدونی چجوریم؟ دوست دارم باش حرف بزنم یعنی ن میحام جدی باش تو رابطه برم ن اینجوری میتونم فکرم مشغول باشه یجورایی انگار دوست دارم فقط محبتشو جلب کنم بعد بیخیال بشم نمیدونم فهمیدی یانه 😅

نظری داری؟ یا تکنیکی بلدی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آره بیخیالش لیاقت ندارن اینا منم کلی پسر که موقعیتشون بهتر بود تو این چن وقت اومدن پیام دادن اهمیتی ...

🙂ولی خیلی سخته 

میدونی چرا میخوای محبتش جلب کنی چون که شاید محبت ندیدی😅خوب سر صحبت باهاش باز کن

🙂ولی خیلی سخته  میدونی چرا میخوای محبتش جلب کنی چون که شاید محبت ندیدی😅خوب سر صحبت باهاش باز ...

اتفاقا من تو زندگی محبت زیاد دیدم مثلا اینجوری نیست که بخام فلان محبت ندیده رو از طرف این جبران کنم اما دوست داشتم این بیاد به من پیشنهاد بده 😂😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز