2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

540 بازدید | 20 پست

بخاطر سقط مکرر که داشتم، چهارشنبه این هفته وقت عکس رنگی دارم خیلی خیلی میترسم، کیا تجربه دارن بگین چجوریه. اطرافیانم میگن خیلی درد داره نرو منم هم نوبت گرفتم وهزینه شو دادم ولی از ترسش میگم ولش کن نرم، واقعا اونقدری که میگن درد داره؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درد که داره ولی قابل تحمله از درد سقط بدتر نیست

مثل درد پریود زیر شکمت درد میگیره اما درصدش بیشتره واگه آستانه دردت بالا باشه برات زیاد سخت نیست

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

من انجام دادم خیلی میترسیدم و استرس داشتم راستش دردش کم هم نبود شدید بود ولی فقط در حد یه دیقه شایدم کمتر 

همون وقتی درد می‌گرفت که مایع حاجب رو تو رحم تزریق می‌کرد دقیقا زیر شکم جایگاه درد پریود اما یکم بیشتر 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بگو بیهوش کنن 

من سری اول دردم درد پریود بود سری دوم ولی اذیت شدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا دوبار عکس گرفتی مشکلت چیه 

یه بار گرفتم تو پروسه آی وی اف باردار شدم سقط شد 

سری بعد خواستم برم آی وی اف گفتن تاریخش برای خیلی وقت پیشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم من انجام دادم فقط قبل عکس رنگی دوتا امپول زدن بهم بعد اصلا درد زیادی رو حس نکردم مث درد پریودی ...

من خودمم گرفتم دردش زیاد بود اون موقع ها با بی هوشی نمیگرفتن ولی الان به همه پیشنهاد میدم با بی هوشی  بگیرن چون خیلی برای من سخت بود