2777
2789
عنوان

واکسن ۶ سالگی

5900 بازدید | 9 پست

سلام مادرهای مهربون من ۳ روز پیش واکسن پسرم و‌زدم  فقط کمی تب داشت و دست درد ولی از روز دوم پایین تر از جای واکسنش کمی قرمز شد و الان حالت پخش شدن داره  شما تجربه ای دارید که این طبیعیه یا نه؟

😇ریشه محکم شدن دل توکل به خداست ❤❤❤یه مامان با انرژی و فعال 👨‍👩‍👧‍👦

همون قسمتم دست میزنی داغه برای دختر منم پارسال زدم اینطوری شد دکتر بردم گفت عوارض واکسنه چیز خاصی نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
همون قسمتم دست میزنی داغه برای دختر منم پارسال زدم اینطوری شد دکتر بردم گفت عوارض واکسنه چیز خاصی نی ...

برای شما هم پایین تر از جای واکسن بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون قسمتم دست میزنی داغه برای دختر منم پارسال زدم اینطوری شد دکتر بردم گفت عوارض واکسنه چیز خاصی نی ...

نگرانم یکم.   اخه قرمزش کم بود انگار داره پخش میشه ولی بچه درود ناراحتی نداره

برای شما هم پایین تر از جای واکسن بود؟

دقیقا زیر واکسنش بود حالت یه بیضی بزرگ قرمز شده بود و دست میزدم داغ بود و سفت شده بود منم ترسیدم ولی دکتر گفت عوارضشه یکی دوروز طول کشید تا خوب شد حالا شمام فردا یه دکتر اطفال نشون بده خیالت راحت شه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دقیقا زیر واکسنش بود حالت یه بیضی بزرگ قرمز شده بود و دست میزدم داغ بود و سفت شده بود منم ترسیدم ولی ...

دیروز دکتر بردم گفت واکنش واکسن  هست آمپول بتامتازون داد زدم تورم خیلی کمتر شد ولی قرمزی حالت کم رنگ در حال پخش شدنه

دیروز دکتر بردم گفت واکنش واکسن  هست آمپول بتامتازون داد زدم تورم خیلی کمتر شد ولی قرمزی حالت ک ...

عزیزم😘مبارکش باشه دختر منم همینطور بود

عزیزم😘مبارکش باشه دختر منم همینطور بود

ممنونم قشنگم خدا گل دخترتون و حفظ کنه  

اون‌برامدگی واکسن نوزادی اش هست بر اثر قرمزی ملتهب شده 

ممنونم قشنگم خدا گل دخترتون و حفظ کنه   اون‌برامدگی واکسن نوزادی اش هست بر اثر قرمزی ملتهب شده ...

خدا خیرت بده یکم دلم اروم شد