2777
2789
حس ششم ام نع..... احتمالا تابستون

عزیزم از منم هرچی حس میکنی بگو.معلم میشم امسال؟

من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جامم

هرچی در مورد من به ذهن و دلت میرسه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عسلم مثل قبل دوست نداره

پرسیدما

نگفتی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

عزیزدلم میشه لطف کنی منم بگی 🥺 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست
بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟
رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

عسلم مثل قبل دوست نداره

چرا منم نگفتین همون اولها پرسیدم😔

من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃

ایهو باید کارت بکشم نمیدونم که🥲

باشه مرسی