2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

445 بازدید | 21 پست

دخترم چند وقت دیگه 2 سال و 2 ماهش میشه. میخوام کم کم توالت رفتن رو یادش بدم. و هر وقت دیدم میتونه خودشو نگه داره از پوشک بگیرمش و تا یه مدت هم از پوشک شورتی و شورت اموزشی استفاده کنم.

حالا یه سوال دارم. اگه بچه ها بعد از پوشک گرفتن یه وقت خودشوند کثیف کنند متوجه میشن که نباید اینور اونور برند که همه جا کثیف نشه. البته دختر من میدونه پیپی کثیفه ولی نمیدونم اگه یه وقت تو لباسش پیپی کنه وایمیسته که من بیام ببرمش یا نه.

فرشتو بزن کنار.کم کم بچه خودش بدش میاد از کثیفی و میگه.

یه مدت هم زیاد مهمونی نرو یا اگه رفتی هر ۲۰ دقیقه نیم ساعت حواست باشه بچه جیش نداشته باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دخترم 19 ماهشه از چند ماه قبل دارم یواش یواش روش کار میکنم 

من توی خونه شلوار مچ دار پاش میکنم یا حتی دمپای چند تا از شلواراشو کش انداختم پی پی رو وقتی میکنه میگه تا حالا هم اصلا رو فرش نریخته 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

تجربه من 

شورت اموزشي به درد دختر من نخورد 

چون اون حس خيس شدن و ريختن ادرار رو ايجاد نميكنه انگار 

من دو تا خريدم ولي تقريبا بدون استفاده موند

خونه رو من بخاطر ايمني بچه ها موكت كرده بودم 

كلا موكتها و فرشها رو جمع كردم تا دو سه هفته چون بالاخره حادثه اتفاق ميفته 

من از دو سال و نيمگي دخترم شروع كردم 

خوشبختانه زود تونست كنترلش رو به دست بياره ولي پيش ميومد كه بعد از مدفوع تو لباس زيرش همونجا لباس كثيف رو ميخواست در بياره 

تو مدت از پوشك گيري بايد خيلي بيشتر حواست به حالات بچه باشه خودت بخصوص موقع دفع مدفوع رو متوجه ميشي و بايد سريع ببريش

ببین باید یه بار پوشکش نکنی ببری دسشویی جیش کنه اگه کرد و نیم ساعت یه بارببرش دسشویی ولی اگه دیدی همکاری نمیکنه پوشکش کن سه ماه بعد دوباره دختر من دوسال و نه ماهش ود که از پوشک گرفتمش کوچکتر مه بود همکاری نکرد باهام فقط اذیت نکن بچه رو

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

دخترم جیش رو بیشتر وقتا میگه ولی پی پی رو نه بعدش میگه بعد که میبرمش تو دستشویی که بشورمش خودش میگه بای بای پی پی 😅😅

چند وقته اصلا پوشکش نمیکنم مگه توی مهمونی 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

منم پسرم هجده ماهشه .سه هفته تلاش کردم که جيش بگه ديدم اصلا متوجه نميشه.بيخيال شدم الان باز دوباره ماي بيبيش کردم.البته بعضي مواقع شورت آموزشي پاش ميکنم و ميلرمش حموم جيش کنه  تا آمادگي داشته باشه

ميشه برا شادي روح پدرم يه صلوات مهمونم کنين?

من دخترم 24ماهشه و دو ماهه که کم و بیش شرو کردم دسشویی رفتن و اما کامل بازش نکرده بودم تا 2هفته پیش

خداروشکر تو این 2هفته شب تا صب کاملا خشک و تمیز بوده و روزا هم ادرارشو میگه اما.....

حتا یه بارم مدفوعشو خبر نکرده و تا غافل میشم میره یه گوشه و رو فرش کارشو میکنه