سلام خواستم این رو بنویسم برای دخترخانمایی ک میخوان راجب پودر موبر بدونن و امیدوارم مشکلی پیش نیاد براشون.خیلی خوبه سرعت موبریش عالیه نرم میکنه پوست رو سفید میکنه بعد از استفاده ی مداوم فقط اینکه حواستون باشه از یک براش یا قاشق ب درد نخور یا چیزی استفاده کنین ک به هیچ وجه ناخنا و دستاتون نخوره به خمیر،مورد بعد به هیچ وجه به نوک سینه ها یا کلا به سینه ها نخوره،دقت کنین که وارد واژینال نشه،تنها ایرادی هم که داره بوی نامطبوعشه فقط.
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
نوره همون پودر موبره واجبی مارک پودر موبره ک قدیمیا خیلی میزدن فقط اسم و مارک فرق داره در نهایت پو ...
من از این خاکستری ها میزنم
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️