2777
2789
عنوان

پودر موبر نوره یا همون واجبی قدیم

997 بازدید | 21 پست

سلام خواستم این رو بنویسم برای دخترخانمایی ک میخوان راجب پودر موبر بدونن و امیدوارم مشکلی پیش نیاد براشون.خیلی خوبه سرعت موبریش عالیه نرم میکنه پوست رو سفید میکنه بعد از استفاده ی مداوم فقط اینکه حواستون باشه از یک براش یا قاشق ب درد نخور یا چیزی استفاده کنین ک به هیچ وجه ناخنا و دستاتون نخوره به خمیر،مورد بعد به هیچ وجه به نوک سینه ها یا کلا به سینه ها نخوره،دقت کنین که وارد واژینال نشه،تنها ایرادی هم که داره بوی نامطبوعشه فقط.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم زخمی میشه 

چرا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

میگن بیکینی و سفید میکنه؟ خیلی ببخشید برای بکارت ضرری نداره؟ شنیدم اخه

مگر اینکه وارد واژن بشه قطعا سوزش و درد شدید خواهد داشت  فقط به اینش حواستون باشه مشکل دیگه ای ایجاد نمیشه

نوره با این پودر واجبی های دیگه فرق داره یعنی؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
تو گوگل بزنه قدیمی هاهم زیاد میگفتن

آره قدیمیا خیلی میگن ک بکارت رو از بین میبره و جالبه خودشون اکثرا پودر میزدن😐در صورتی از بین میره که به داخل نفوذ کنه از بیرون که اتفاقی نمیفته

نوره با این پودر واجبی های دیگه فرق داره یعنی؟

نوره همون پودر موبره

واجبی مارک پودر موبره ک قدیمیا خیلی میزدن

فقط اسم و مارک فرق داره در نهایت پودر باید زرنیخ دار و زرد رنگ باشه دیگه اسمش مهم نیست

نوره همون پودر موبره واجبی مارک پودر موبره ک قدیمیا خیلی میزدن فقط اسم و مارک فرق داره در نهایت پو ...

من از این خاکستری ها میزنم 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
2790
2778
2791
2779
2792